Холивудската знаменитост Анджелина Джоли реши да се откаже от услугите на адвокатката си Лора Уасър по делото за развода с Брад Пит, твърди списание „People“. Изминаха почти две години, откакто Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха раздялата си.

Двете звезди все още са в една сложна процедура за развод. Ново доказателство за срещаните трудности е публикацията в понеделник от американското списание.

„Анджелина реши да смени адвокатката си, която е заменена със Саманта Блей Диджин, тъй като специалността на Саманта е защита на интересите на децата“, каза говорителката на актрисата Минди Ньби. „Анджелина оценява сътрудничеството на Лора през последните седмици“, добави тя.

Двойката Джоли-Пит е разкъсвана главно заради попечителството на шестте им деца, Мадокс – 17 г., Пакс – 14 г., Захара – 13 г., Шийло – 12 г. и близнаците Вивиен и Кнокс – 10 г. В началото на август сайтът TMZ отрази силното напрежение между Анджелина Джоли и адвоката Лора Уасър. Сайтът за новини за знаменитости увери, че Лора Уасър е подала оставка.

Според TMZ адвокатката е преценила, че отношението на актрисата е твърде агресивна спрямо нея. „People“ потвърждава, че между специалния пратеник на ООН и адвокатката е налице атмосфера на несъгласие.

Според източник, цитиран от „People“, „Анджелина е фокусирана върху спокойствието на семейството си“. „Тя продължава да подкрепя помирението на децата с Брад“, казва роднина.

През лятото пресата отрази войната, която двойката води, включително и обвиненията от страна на Анджелина Джоли, че Брад Пит не плаща издръжката на децата. Брад Пит не закъсня и опроверга обвиненията й като безпочвени.

Още статии

Ръсел Кроу направи пари от развода си... Популярният австралийски актьор Ръсел Кроу показа нагледно, че разводът може да е ново начало, а не край на живота за един мъж. Звездата от "Гладиато...
Преди да сключим брак Женитба или сериозна връзка Независимо дали става въпрос за женитба или за сериозна връзка, ние често изпитваме страх свързан с това дали взимаме пра...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.