анджелина джоли

Анджелина Джоли освободи бракоразводния си адвокат

Холивудската знаменитост Анджелина Джоли реши да се откаже от услугите на адвокатката си Лора Уасър по делото за развода с Брад Пит, твърди списание „People“. Изминаха почти две години, откакто Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха раздялата си.

Двете звезди все още са в една сложна процедура за развод. Ново доказателство за срещаните трудности е публикацията в понеделник от американското списание.

„Анджелина реши да смени адвокатката си, която е заменена със Саманта Блей Диджин, тъй като специалността на Саманта е защита на интересите на децата“, каза говорителката на актрисата Минди Ньби. „Анджелина оценява сътрудничеството на Лора през последните седмици“, добави тя.

Двойката Джоли-Пит е разкъсвана главно заради попечителството на шестте им деца, Мадокс – 17 г., Пакс – 14 г., Захара – 13 г., Шийло – 12 г. и близнаците Вивиен и Кнокс – 10 г. В началото на август сайтът TMZ отрази силното напрежение между Анджелина Джоли и адвоката Лора Уасър. Сайтът за новини за знаменитости увери, че Лора Уасър е подала оставка.

Според TMZ адвокатката е преценила, че отношението на актрисата е твърде агресивна спрямо нея. „People“ потвърждава, че между специалния пратеник на ООН и адвокатката е налице атмосфера на несъгласие.

Според източник, цитиран от „People“, „Анджелина е фокусирана върху спокойствието на семейството си“. „Тя продължава да подкрепя помирението на децата с Брад“, казва роднина.

През лятото пресата отрази войната, която двойката води, включително и обвиненията от страна на Анджелина Джоли, че Брад Пит не плаща издръжката на децата. Брад Пит не закъсня и опроверга обвиненията й като безпочвени.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.