2Cellos взривяват “Арена Армеец” на 4 декември

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Най-успешното и динамично инструментално дуо на съвременната музикална сцена 2Cellos пристигат у нас на 4 декември, за да представят най-новия си албум “SCORE”, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали като “Игра на тронове”, “Властелинът на пръстените”, “Гладиатор”, “Титаник” и други. Освен филмова музика, ще чуем и най-големите хитове на виртуозните челисти от Словения Лука Сулич и Стйепан Хаузер. За младата аудитория ще е интересно да чуят и тяхната интерпретация на мегахита от това лято “Деспасито”. Виртуозите изпълняват музика от цялата палитра от Майкъл Джексън до AC/DC. Това, което публиката няма да чуе, а и едва ли ще го поиска, е изпълнение на набиращото популярност у нас парче “Шушана”.

Поради големия интерес към концерта, организаторите пуснаха допълнителни места, за да могат възможно най-много фенове на 2Cellos да се срещнат с любимите си музиканти.
Последните билети могат да бъдат закупени oт бензиностанции OMV, THE MALL, билетен център НДК, мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на Eventim.bg.
Музикантите ще пристигнат от Берлин, а България и Румъния ще са последните им концерти в Европа и за годината! От 16 януари 2018-та успешното дуо продължава световното си турне с концерти в САЩ. Всяко едно шоу, включено в турнето „SCORE”, се радва на сериозен интерес, а билетите за концертите са разпродадени.
Лука и Степан обещават незабравимо шоу в най-голямата зала у нас и нямат търпение да се срещнат с българската публика отново на 4 декември.Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*