Банско открива ски сезона с автомобил награда и куп изненади

Банско, ски сезон, откриване
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Водещият български ски курорт Банско за поредна година ще открие сезона с много игри и уникални награди на 15 декември. Чисто нов автомобил “Audi A3” чака своя нов притежател следващата събота на Бъндеришка поляна. Луксозната кола може да бъде спечелена в емблематичната игра “Ловци на съкровища”, която вече традиционно пълни курорта с ентусиасти в деня на откриването на сезона.

В приключението могат да се включат всички желаещи да преровят определен периметър, затрупан със сняг, под който се крият заровени сандъци с награди. Освен луксозен автомобил, в “Ловци на съкровища” могат да бъдат намерени специални СПА почивки, уикенди за двама, златни артикули, мобилни устройства и много други изненади.

Празникът ще бъде отбелязан с още две игри – “Влез в отбора на шампиона” и “Открий злато в лифта”. Специален гост на курорта по време на откриването ще бъде олимпийският и световен шампион от Австрия Патрик Ортлиб. Той ще се бори да привлече най-добрите скиори, които да се изправят отборно с него срещу тима на легендата Марк Жирардели.

Най-бързият състезател сред всички тях в играта “Влез в отбора на шампиона” ще спечели награда сезонна карта за Банско.

Играта “Открий злато в лифта” ще зарадва над 100 посетители на курорта. Всеки, който се качи на лифта, ще има възможност да спечели специални златни артикули. За част от тези, които не ударят джакпота, ще има утешителни награди.

Специални гости на снежния празник ще бъдат хитовата певица Гери Никол и балет “Нова”. Музикалната програма ще започне точно на обяд на сцената под писта “Томба”. Водещ на събитието ще бъде Део, който ще заразява с добро настроение с помощта на диджей Sprite.

Всички желаещи да се включат в игрите по случай старта на сезон 2018/2019 могат да се запишат предварително на www.banskoski.com и да потвърдят участието си на място в сутрешните часове на Бъндеришка поляна.

След празничния снежен ден партито ще продължи на площада в центъра на града с музика, танци и специалните гозби на Ути Бъчваров.

Най-успешният български курорт очаква изключително силен сезон. За поредна година Банско ще приеме стартове от Световната купа по ски-алпийски дисциплини. От 22 до 24 февруари 2019 година в курорта идват най-добрите състезатели при мъжете за алпийска комбинация, супергигантски слалом и гигантски слалом.

Само преди дни Банско получи пореден приз от Академията на световните ски награди в Кицбюел. По този начин топ курортът се нареди сред 26-те най-предпочитани ски дестинации в света.

Shadow
Slider

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -