Биофилъри Neauvia Organic вече в България

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

На 11 ноември 2017 г. в хотел „Бест Уестърн Премиер“ се състоя премиера на първите органични биофилъри от най-ново поколение Neauvia Organic. Д-р Дорота Ковалчик от Полша и Катаржина Каминска, регионален мениджър на Neauvia Organic бяха поканени на събитието организирано от фирма Мед Груп Консулт, която е официален представител за България на Neauvia Organic. Филърите Neauvia Organic са създадени през 2012 г., а днес се предлагат в над 64 страни по света.

Г-жа Каминска представи компанията производител MatexLab, както и технология на филърите Neauvia Organic. Каминска разясни многобройните предимства на продуктите и защо те са едни от най-търсените сред специалистите в областта на естетичната медицина.

Вторият част на събитието бе водена от д-р Ковалчик, която разказа подробно за дермалните филъри Neauvia Organic и модерната им технология,като акцентира върху уникалния състав на филърите, които представляват комбинация от хиалуронова киселина, извлечена от пробиотичната бактерия Bacillus subtilis и иновативен кръстосано свързващ агент PEG, който напълно се разгражда от организма за разлика от масово използвания BDDE.

Беше представена и пълната гама филъри Neauvia Organic, които решават различни естетични проблеми – сериите Rheology и Intense Lips са подходящи за малки корекции, а при средни и дълбоки корекции се предпочитат Intense и Stimulate.

Серията Hydro Delux е предназначена за мезотерапия и гарантира максимална хидратация и ревитализация на кожата. Компанията предлага и отделна серия, специално разработена само за мъже. Важни предимства на филърите Neauvia Organic са отсъствието на странични ефекти и усложнения, изключителни моделиращи характеристики, намалено усещане за болка, както и дълготраен ефект.

Д-р Ковалчик проведе и практически демонстрации, в които показа различни техники за инжектиране на филърите Neauvia Organic за възстановяване на загубените обеми, лифтинг и ремоделиране контура на лицето, попълване на бръчки, оформяне на устния контур и придаване обем на устните.

 

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*