Най-добрите бутилки за вода

Бутилка за вода
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Екипът на Sainsbeauty отново иска да ви напомни за ползата от приемането на голямо количество вода в летните жеги. Ако се чувствате отпаднали и с липса на енергия това може да се дължи на обезводняване.

От многобройните ви запитвания в безплатните ни консултации “Консултанти SAINSBEAUTY” установихме, че много от вас подценяват хидратирането на организма по различни причини. Някои от вас споделят, че нямат навик да си подсигуряват вода през деня, а други не пият вода поради причината, че се налага да я закупуват. Ние пък ще добавим още една гледна точка, а именно опазването на околната среда. Ето защо днес ще ви препоръчаме бутилки за вода и ще се опитаме да ви убедим да погледнете сериозно на тях. Независимо къде се намирате, поемането на големи количества вода не само ще ви предпази от дехидрация, но и подобри храносмилането, както и състоянието на кожата. Вижте нашите предложения:

Филтър за вода с бутилка LifeStraw Go

Бутилка за вода с филтър

КУПИ

Филтър за вода с бутилка 0.7 L LifeStraw Go LifeStraw е лесна за използване филтрираща технология, която ви позволява да пиете вода от замърсени водни източници. Изобретена е от швейцарската компания Vestergaard за нужди в хуманитарната помощ или природни бедствия. Дългият живот на продукта съчетан с лесната му употреба правят LifeStraw идеален за ентусиасти планинари, пътуване и готовност за авария.

Шише за вода Camelbak Stainless Eddy, 0.7 л

 

Бутилка за вода от неръждаема стомана

КУПИ

Един от тестовете, който направихме беше по време на занимания с йога. Camelbak Stainless Eddy мина теста успешно, като запази водата ни хладна за дълъг период от време. Изработена е от висококачествена неръждаема стомана и има уникален дизайн.

Бутилка термос CURVER

Бутилка за вода в кола

КУПИ

CURVER е перфектен както за пътувания, така и за ежедневието. Снабден с двойни стени. Поддържа температурата на течността в него – топла /до 12 часа/ или студена /до 24 часа/.

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*