Вечерята като ключ към дълголетие

Много фактори влияят върху продължителността на живота. Сред тях е правилното хранене. Тук ще поговорим по-подробно за вечерята. Има няколко правила, които трябва да бъдат съгласувани с лекарите.

Ако говорим за пълноценно хранене, тогава е по-добре да го приключите 3-4 часа преди планираното лягане. В противен случай храносмилателната ви система ще работи и през нощта.

В резултат на това мозъкът няма да си почине напълно. Препоръчително е вечерята ви да е всъщност лека закуска, която можете да консумирате и до час преди нощен сън.

Що се отнася до менюто, трябва да се ръководите от следните правила. Струва си да се въздържате от консумация на месо вечер, особено пържено месо. Варената риба и зеленчуците на пара са чудесна алтернатива.

Месото е противопоказано, но малка порция зеленчукова салата със сирена ще свърши работа.

Можете да ги замените с течна варена каша или кисело мляко с мюсли. По-добре е да не ядете хлебни изделия, включително бисквити, за вечеря.


HEALTH – НАТУРАЛНА ФОРМУЛА, КОЯТО ПОМАГА ЗА ВИСОК ИМУНИТЕТ И ДОБРО ЗДРАВЕ

КУПИ СЕГА

Подсилва имунната система и защитата срещу вируси

HEALTH е изключително богат натурален комплекс, разработен в Германия и доказан на европейския пазар. Той е създаден в търсене на натурално средство за подсилване на имунната система, което спомага за повишаване съпротивителните сили на организма и здравето като цяло. Съчетанието от витамини и минерали в HEALTH помага за спирането на вредните ефекти на вирусите върху организма.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.