Да вдигнем самолета

Да вдигнем самолета

Тренирали сме усилено, постигнали сме висок процент от мечтаното тяло и сме станали по-привлекателни за срещуположния пол. Това на практика означава, че шансовете ни да правим повече секс, но не от широко практикувания у нас тип „Изчакай децата да заспят“, са се повишили драматично. За да не се получат някакви засечки в леглото, покрай раздаването на лежанката, е добре да се вземат навременни мерки. Аптеките изобилстват с подобни продукти, но и природата се е погрижила.

Ще останете изненадани да узнаете, че динята е мощен сексуален стимулатор за мъжа, тъй като съдържа веществото цитрулин. Една диня със среден размер на ден ще ви изстреля в еротичния космос, но само не бъркайте ерекцията с повика на природата, защото това е един от страничните ефекти от яденето на този плод. Ако се притеснявате все пак от такава грешка, може да опитате с нар. Той е мощен като динята, съдържа много антиоксиданти, които поддържат кръвоносните съдове чисти и гарантират добро представяне пред половинката.

Съществуват и упражнения за по-добра ерекция, познати като „Упражненията на Кегел“. Те са доста изпитани, тъй като са ландирани от д-р Арнолд Кегел в далечната 1946 година и са система за стягане, подобряване еластичността и контрола на мускулатурата на влагалището, уретрата и ануса. Практикуват се основно от жени, но определено дават резултат и при мъжете, като ги предпазват от импотентност и досадната бърза еякулация. Опитайте и ако сте недоволни ги изоставете, тъй като за финал ще ви представим едно доста вкусно средство за повишаване на либидото, а оттам и на ерекцията. Става въпрос за един класически стек или голяма пържола. Протеините в месото повишават нивата на химикалите в мозъка, които засилват възбудата. В месото се съдържа и цинк, който поддържа нивата на тестостерона.

Дано сме ви били полезни, а ние влизаме в кухнята, за да се подготвим за завръщането на половинката от шопинг. Всеки мъж си има своя версия на приготвянето на стекове, която смята за най-добрата. Въпреки това ще ви предложим нашия вариант за една бърза и сочна пържола, която ще вдигне либидото.

Взимате един голям стек, подправяте го със сол и черен пипер. Загрявате тигана, най-добре е да имате чугунен. Отваряте широко прозорците, ако е лято или пускате абсорбатора. Слагате супена лъжица олио от рапица. Слагате пържолата, пържите я по минута от всяка страна, като я обръщате до готовност. Това се прави, за да се запечата месото и да остане сочно отвътре. Три обръщания са достатъчни. Сваляте от огъня и я оставяте да си почине. Вие обаче нямате право все още на почивка. В тигана добавяте половин чаша червено вино и с дървена лъжица или шпатула изтъргвате всичкото полепнато по дъното месо. Добавяте супена лъжица масло, което ще сгъсти соса. Проверявате на вкус и евентуално добавяте сол и черен пипер. Нарязвате пържолата и заливате с апетитния сос сочната рубиненочервена вътрешност на пържолата. Вече може да седнете с вилица в ръка и да се захващате за работа преди да сте чули превъртането на ключалката. Разказът какво си е купила може и да почака за по-късно.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.