Според китайския календар предстоящата 2018 година ще мине под знака на Жълтото земно куче или с други думи се задава Годината на кучето. Китайският астрономичен зодиак е разделен на 12 годишни цикли, което означава, че последната Година на кучето е била през 2006 година, преди това през 1994-а и т.н.
След бурните 2016-а и 2017 година, сега страстите би трябвало да преминат на втори план, а мирът и спокойствието да се възцарят. Това би трябвало да се отпечата върху всичко – от политика, кариера, здраве, личен живот, та дори върху природата.
Кучето е 11-ия знак от 12-годишния цикъл на източния календар и се асоциира с енергията “ян” и елемента метал. Съответстващият му знак от познатия ни зодиак е Водолей.

Любопитното е, че 2018-а се разглежда като подходяща за започване на дълготрайни взаимоотношения и създаване на семейства, както и за отхвърляне на вредни и прахоснически навици. Така че, ако и за тази Нова година сте си подготвили традиционното “Ще откажа цигарите”, ако се пушач, то шансовете ви за успех нарастват.
Има изобилие от хороскопи за родените под всеки един от знаците на китайския хороскоп, но ще се спрем само на тези, от предстоящата година на кучето. Това са родените през 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 и 2006 години.

Общото между тях според хороскопа е, че имат големи постижения в общуването. Те прекрасно се разбират с хората, често слушат и рядко говорят. Разговорът с тях е точен и лаконичен. Често се смеят и умеят да предразполагат събеседника си.
Родените в годините на кучето си избират поприща, свързани с общуване – журналисти, водещи, актьори. Те намират в себе си талант за забавляване на околните и правят бизнес с организирането на тържества. За да не разочароваме феновете на традиционните зодиакални знаци ще отбележим, че годината на кучето ще е особено благоприятна за Козирози, Скорпиони и Водолеи, макар и в началото да им е тежко. За родените под знака на Дева и Рак годината няма да е от най-лесните, а тези от Телците, които го търсят, ще намерят семейно щастие.

Под какъвто и знак да сте родени ви пожелаваме весело и незабравимо посрещане и щастлива нова година!

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.