Джейсън Момоа, къде са ти плочките?

Холивудската звезда Джейсън Момоа стана обект на хапливи коментари в социалните мрежи след публикация на негови папарашки снимки.

На кадрите актьорът, направил име като екшън герой, е без изваяните си коремни мускули. Потребителите веднага започнаха да се подиграват на външността му, която има малко общо с познатата от роли като Хал Дрого в „Игра на тронове“ и „Аквамен“.

„Това не е Момоа, само прилича на него“, „Вече не прилича на себе си“, „Забравили са да му нарисуват плочки с фотошоп“ – това са част от коментарите по адрес на актьора, избиран за Най-секси мъж на годината.

Снимките на Момоа започнаха са се споделят с хаштаг #dadbod или тяло на татенце. Терминът е добил популярност от статията на Маккензи Пиърсън „Защо момичетата обичат dadbod„, като авторът има предвид мъже, които тренират здраво в залата, но и умеят да разпуснат с пица на дивана.

CLA+ Fatburner 4+Nutrition

СUТ 4 НІМ+ Lіquіd Fаtburnеr 4+Nutrіtіоn

СUТ 4 НІМ+ Fаtburnеr 4+Nutrіtіоn

СUТ 4 НЕR+ Lіquіd Fаtburnеr 4+Nutrіtіоn

СUТ 4 НЕR+ Fаtburnеr 4+Nutrіtіоn – Бъpнep зa жeни

Н2Охреll+ Fаtburnеr 4+Nutrіtіоn

Треньорът на актьора Серджи Томпсън взе отношение в дискусиите, като каза, че Момоа все пак е човек, а не „Аквамен“.

Други специалисти посочват, че Момоа е от щастливците с малко мазнини и за кратко време ще си върне релефа, тъй като внушителните му мускули са си на мястото.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.