Латинодивата Дженифър Лопес не изпитва в момента потребност да се омъжи за партньора си Алекс Родригес, съобщава „Контакт мюзик“.

49-годишната певица и актриса вярва, че с бившата бейзболна звезда изживяват най-хубавите си години заедно и няма нужда от промени в живота си засега.

Бившият спортист има две дъщери – 14-годишната Наташа и 10-годишната Ела от предишен брак. Джей Ло има близнаци – 10-годишните Макс и Ема, от бившия си съпруг Марк Антъни.

„Доволни сме и сме благодарни за това, което имаме и нямаме нужда от повече в този момента. Трябва да оставим нещата да се развиват на собствен ход“, категорична е звездата.

На 14 февруари Лопес стана за смях в социалните мрежи, след като качи снимка с Родригес от леглото. Идеята на публикацията беше да покаже двойка в романтично настроение.

Снимката веднага предизвика фурор, като за по-малко от 12 часа събра над 1 млн. харесвания.

Обаче се намериха наблюдателни, които обърнаха внимание не толкова на двамата, колкото на един аспект – тежкия грим на сексапилната певица, като нагласеността на ситуацията веднага лъсна и ироничните коментари не закъсняха.

 

Още статии

Пътят до бракуването минава през ръкуването... Прехвърлили сте 30-те, а още най-важната жена в живота ви е майка ви? Предлагали сте брак, но сте получили отказ? Причини за това стечение на обстояте...
Двоен повод да си поговорим за любовта... Двоен повод имаме да отворим отново темата за любовта. Първият е настъпването на сезона за започване на сериозна връзка - есента, който ще посрещнем п...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.