Ефективна защита и детокс на кожата в градска среда от NIVEA

Новата серия NIVEA Urban Detox е създадена за нуждите на кожата в градска среда. Линията е обогатена с високоефективни антиоксиданти и хиалуронова киселина, които осигуряват детоксикация на кожата от градските замърсявания, оптимална хидратация и гарантиранаUV защита. Серията включва защитен дневен крем, детоксикиращ нощен крем и три 1-минутни маски за дълбоко прочистване, интензивна хидратация и свиване на порите.

Известно е, че замърсеният градският въздух съдържа миниатюрни частици, понякога 20 пъти по-малки от самите отвори на порите на кожата. Именно затова почистването в дълбочина е един от най-важните стъпки в грижата за кожата. Трите 1-минутни детоксикиращи маски за лице NIVEA Urban Detox почистват кожата, като намаляват влиянието на вредните фактори на околната среда.

1- минутната маска с бяла глина и екстракт от магнолия действа като магнит и детоксикира кожата, почиствайки замърсяванията и  омазняването, предотвратява появата на пъпки и позволява на кожата да диша свободно.

Маската за лице Urban Detox с био зелен чай и хиалуронова киселина ексфолира мъртвите клетки на кожата и я почиства в дълбочина, като същевременно я хидратира мигновено.

Третата от серията 1-минутни маски за лице Urban Detox е със самозагряваща се формула за дълбоко почистване и свиване на порите. Гелообразната формула с екстракт от магнолия детоксикира кожата, като намалява въздействието на стресовите фактори на околната среда и ежедневните замърсяванията.

NIVEA Urban Detox е първата серия, осигуряваща допълнителна защита срещу неблагоприятните влияния, които забързания и динамичен градски живот оказва върху кожата на лицето – силно замърсяване и запушване на порите, загуба на хидратация, преждевременно стареене на кожата и много други. Ефективната формула с хиалуронова киселина и екстракт от органичен зелен чай помага на кожата да се запази свежа и здрава, като интензивно я хидратира и защитава от вредните влияния на градската среда.

Още статии

Красиви през есента Грижа за кожата през есента С настъпването на най-романтичният сезон есента започват да спадат температурите. Налага се да извадим дебелите завивки и...
Има и по-добър начин за почистване на лицето... Един от митовете в сферата на козметиката е, че имаме нужда от много видове продукти за да успеем ефективно да почистим лицето си от грим и замърсяван...
Подходящи храни за красива кожа... Една мъдра мисъл гласи: Това с което се храним, това сме ние самите. В случая става въпрос за нашето здраве, но разбира се кожата е най-големия ор...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.