Зарадваха Джей Ло с червено Porsche за 50-годишнината

Латинодивата Дженифър Лопес или просто Джей Ло получи прекрасен подарък за своята 50-та годишнина. Нейният партньор – бейзболната знаменитост Алекс Родригес й купи Porsche за 140 хиляди долара.

По случай рождения си ден певицата вдигна голям купон в задния двор на своя дом в Бронкс.

Един от най-екстравагантните подаръци – червено Porsche 911 GTS на стойност 140 000 долара – тя получи от своя приятел Алекс Родригес. Източници, присъствали на бляскавото парти, разкриха, че спортното бижу е било опаковано с голяма златна лента.

Певицата много харесала подаръка и дори направила едно кръгче с него.

По повод юбилея на любимата си Алекс Родригес написа в Инстаграм следното романтично послание: „Откакто сме заедно, всеки ден в моя живот е празник. Благодаря ти за твоята любов, енергия и вдъхновение“.

Дженифър посреща петото десетилетие на живота си, правейки турнето ѝ „It’s My Party“. Миналия месец пък тя бе обявена за модна икона на американските дизайнери, където събра очите на публиката с атрактивен тоалет от две части на дизайнера Ралф Лорън, чиято основна цел сякаш беше да покаже в колко добра форма се намира певицата.

Ето и някои от най-емблематичните изказвания на Джей Ло, припомнени от световните агенции, покрай годишнината й:

“Получавате това, което давате. Това, което вложиш в нещо, е и това, което ще получиш в замяна.“

„Първо трябва да обикнеш себе си. Трябва да можеш да се чувстваш добре в своята собствена компания, а после в тази на другите.“

„Не може да взимаш живота за даденост, просто не можеш!“

„Имам свои стандарти за това какъв трябва да бъде партньорът ми и как той трябва да се държи с мен. Искам много, но това е така, защото давам много. Не говоря за материални неща, а за цялата ми любов, лоялността ми и всички останали неща, които правят една връзка добра.“

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.