Защитена и здрава коса


Всички обичаме лятото, но това е сезон, в който трябва да се грижим за косата си по-усилено. Ето и някой съвети за това, какво можем да направим за да предпазим косата от изтощаване.

Отлично знаем, че трябва да предпазваме лицето си със слънцезащитни кремове, но дали полагаме същите грижи и за косата? Ето едно предложение подходящо за минимално полагане на грижи.

Защитен спрей за коса

Спрей с UV филтър L’Oreal Professionnel Solar Sublime

КУПИ

Нищо не уврежда косата така както слънчевите личи. Слънцето изсушава косата прекомерно и краищата и се накъсват. Благодарение на този иновативен продукт косата е защитена преди и след излагането на слънце.  Продукта съдържа Mexoryl S.O и действа като защитен филм, докато в същото време косата изглежда лъскава и здрава. Употребата е изключително лесна. Косата се напръсква, като се обръща по-голямо внимание на краищата и се оставя да действа. Бъдете сигурни, че сте се снабдили с такъв продукт преди лятната си ваканция и не забравяйте да го пъхнете в куфара.


Страхотни новини за тези от вас, които имат къдрави коси!

Нова категория серуми ви помагат да пропуснете сешоара и да прекарате по-малко време пред огледалото това лято. Продукта е подходящ за подхранване и възстановяване на къдравата коса.

Серум за къдрава коса

Серум за къдрава коса Delia Cosmetics Cameleo с арганово масло

КУПИ


Ограничете горещите сешоари и пресата за коса

Повечето преси за коса имат настройка за температурата. Ако използвате преса намалете температурата и избягвайте обработката на краищата. Това е мястото, където тя се уврежда най-бързо и резултата е цъфтящи краища. Правилото е следното: Колкото по-тънка е косата ви, толкова по-ниска температура. Избягвайте температура по-висока от 200 градуса.

Спрей за предпазване от температурни влияния

CHI 44 Iron Guard

КУПИ

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.