Златни правила на мъжете със стил

Златни правила на мъжете със стил
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Казват, че мъж не може да бъде научен на стил, но ние от Sainsbeauty сме на друго мнение. Никой не се родил знаещ и за да може един мъж да изглежда страхотно, той трябва да положи усилие. Обикновено добрия план се оказва перфектното начало. Едно от златните правила на мъжете със стил няма нищо общо с това с какво е облечен Джордж Клуни от корицата на списание. Всичко се отнася единствено до това какво би стояло добре на конкретен човек. Ако един мъж успее да напълни гардероба си следвайки този идеал, това със сигурност ще му помогне да изглежда по-добре.

Златни правила за мъже

Въпреки, че мъжете рядко си признават своята сантименталност, ние всички сме виждали любимата скъсана тениска, с която приятелят ви изобщо не може да се раздели. В такъв момент обаче, мъжът със стил не се колебае да й каже сбогом.

Ето и някой съвети:

Да подберете точните дрехи за вашият гардероб отнема доста време и средства. Независимо какъв ви е бюджета, вие винаги ще искате да го надвишите в стремежа си да изглеждате добре. Може би не осъзнавате, но най-качествените дрехи доста често са на разпродажба в края на сезона.Много важно правило е да подберете точният размер на дрехата. В случай, че имате нестандартни размери не се колебайте да поискате корекция. Дори и най-скъпият костюм на света може да изглежда ужасно ако не е подходящ размер.

Както знаете повечето магазини предлагат отстъпки при закупуването на две или повече бройки на даден артикул. Ако някоя дреха ви стои добре, не се колебайте да си закупите повече бройки в различни цветове.

Shadow
Slider

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*