смартфони

И най-добрите смартфони за 2018-а са…

Експерти по мобилните технологии съставиха списък с най-добрите смартфони, появили се на пазара през 2018 година, съобщава „Бизнес Инсайдър“.

В списъка присъстват както добре познати марки, така и някои, които все още ги няма на българския пазар. Такъв например е китайският продукт OnePlus 6. Той разполага с качествена камера, процесор Qualcomm Snapdragon 845 и шест гигабайта оперативна памет. Специалистите посочват сред достойнствата му батерията с технология за бързо зареждане, както и специалната версия на Android – Oxygen OS.

Сред посочените като най-добри устройства е и Samsung Galaxy Note 9. Той има 6,4 инчов OLED дисплей, мощна батерия и добра камера. Устройството разполага с чудовищните 512 гигабайта памет, а в комплекта влиза и обновения стилус S Pen. Сред другите продукти на Samsung, привлекли вниманието на експертите, е и флагманският Samsung Galaxy S9, който е определен и като един от най-красивите смартфони на пазара.

Той има всичко необходимо – голям OLED дисплей, отлична камера, вграден монитор за сърдечния ритъм, скенер за разпознаване на пръстови отпечатъци и функция за различаване на лицето, бързозареждаща се батерия, както и възможност за безжично зареждане.

Един от фаворитите на експертите е друг смартфон от Южна Корея. Това е LG G7 Thing, наречен „Android версията на iPhone X“, но с няколкостотин долара по-евтин. Моделът има 6,1 инчов дисплей, влагозащита, камера с широк обектив, процесор Qualcomm Snapdragon 845 и възможност за безжично зареждане.

Достоен за внимание е и бюджетният Moto G6 на Motorola. Той има 5,7 инчов дисплей, осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 450, мощна батерия и добра камера, а цената му наистина е изкушаваща – едва 409,99 лева в А1 при запазване на абонаментния план.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.