Освен посещението на фитнеса и редовните тренировки има още няколко важни неща, които ще ви помогнат да постигнете фигурата, за която мечтаете. Постигането на добра физическа форма е свързано с доброто усвояване на храната и детокс програмите. Известно е, че нашето тяло постоянно трансформира храната в жизнени сили, които ни предоставят здравословен живот. Ще се опитаме да ви разясним къде са вашите пропуски и какво бихте могли да направите в тази насока. Ще ви дадем съвети относно това как бихте могли да подпомогнете тялото и духа си, така че да изглеждате по-красиви и да се чувствате щастливи. Не случайно великите умове са казали, че красотата идва отвътре.

Подготвили сме доста информация по темата и се надяваме, че ще успеете да я възприемете. В няколко поредни статии ще разгледаме идеята за “вътрешното здраве”, което ще ви помогне да промените някои навици по отношение на храненето. Ние смятаме, че програмата за детоксикация на организма трябва да бъде подготвена индивидуално, така че ако смятате, че имате нужда от такава, ви съветваме да потърсите специалист.

Повечето от хората приемат изчистването на организма като даденост и смятат, че всички храни са безопасни. Зле информираните приемат, че взимането на душ и редовната консумация на зеленчуци изчиства тялото. Но за съжаление това съвсем не е така. Истината е, че всъщност ние не знаем какво се случва с тялото ни. Задавате ли си въпроса как функционират органите ви? Някои от отговорите са смущаващи.

Когато тялото не е изчистено добре, нито един орган и система не функционират правилно. Храносмилането е нарушено, дори и сънят е засегнат. Бъбреците, черния дроб, белите дробове, сърцето, дори и кръвообръщението страда. Голяма част от храната, която консумираме е пълна с консерванти, химикали, оцветители, обогатители на вкуса и какво ли не.  Химикалите са доста опасни за здравето. Те нарушават функцията на органите. Ето някои от най-опасните химикали:

  • Bisphenol (BPA)
  • Benzonate
  • Propylene glycol
  • Sodium nitrate
  • Polysorbate 60

Звучи страшно нали?

По-лошата новина е, че вие вече имате някои от тези химикали в тялото си. Това са просто малка част от отровите, на който сме изложени ежедневно. Те са навсякъде. Не само под формата на храна, която поглъщаме, но и под формата на замърсен въздух, вода и почва.

Какво можем да направим?

За щастие човешкото тяло се съпротивлява доста успешно, но в тази част на нашата история ние определено се нуждаем от помощ. Чрез детокс програмите, ние можем успешно да оптимизираме функциите на тялото. Може би сте чували за известните личности и как те в желанието си да са в добра форма следват подобни програми. Именно затова ние ще разгледаме тази тема по-подробно и ще ви разкрием как бихте могли да подобрите вашето здраве, засилите имунната си система и да подпомогнете процеса на отслабване.

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.