Какъв е идеалният мъж?

Списъкът с критерий за перфектния мъж, които изготвя една жена винаги е много дълъг. Всички знаем, че няма мъж, който да притежава качествата, които ни се иска, но за повечето дами идеалният мъж е този, който ги обича, разбира ги, готви, изкарва добри пари и помага в къщата.

Често жените не разбират мъжете. Те не знаят какво точно искат от тях.  Единственото, което желаят, е човекът до тях да бъде „перфектен“.

Учени от Американския университет в Орегон провеждат изследвания и установяват какво една жена иска от мъжа до себе си.

Рицар

Чувството за спокойствие и сигурност е това, което харесват жените. Независимо от женската еманципация, всички дами дълбоко в сърцето си искат да се чувстват защитени от рицар на бях кон.

Честен

Много е трудно за една жена да повярва отново на мъж, ако преди това е била разочарована. Затова дамите си мечтаят за честен партньор, който да няма тайни от тях и на когото могат да се доверят.

Майстор в кухнята

Мъж, който знае как да готви здравословна и вкусна храна и помага с домакинските работи в къщата, е мечтата на почти всяка жена. За дамите е много важно да знаят, че освен да работи и да се грижи за децата, мъжът до тях ще може да помогне и в кухнята, и в къщата като цяло.

Успешен

Материалното състояние на партньора, неговата амбиция и кариера е нещо много важно за една дама.

Чаровен

Въпреки че външният вид далеч не е най-важен за жените, повечето от тях ще се радват, ако партньорът им е привлекателен и има чаровна усмивка.

Да се грижи за себе си

За дамите е много важно партньорът им да мирише приятно, да изглежда добре поддържан и да следи външния си вид.

Ухажване

Жените ценят и обичат комплиментите, подаръците и ухажването. Те трябва да чувстват, че мъжът мисли за тях постоянно.

Чувство за хумор

Когато избират партньор, с когото ще прекарат живота си, дамите задължително обръщат внимание на чувството за хумор. Една жена не иска да живее с досаден и педантичен партньор.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.