Националката по художествена гимнастика Катрин Тасева спечели традиционната награда „Жена на годината“ на списание „Грация“.

Тасева, която днес празнува рожден ден, е получила най-много гласове в анкетата на изданието в категория „Спорт“ за 2018 година.

Грацията спечели наградата в конкуренцията на три лекоатлетки – световната вицешампионка на скок височина Мирела Демирева, Даниела Тодорова и Александра Начева.

Катрин Тасева бе в Испания за участие в гимнастически галаспектакъл и не успя да присъства на церемонията снощи, за да получи наградата си. По нейно настояване красивата статуетка взеха Илиана Раева, президент на БФХГ, и Бранимира Маркова, старши треньор на национален отбор индивидуално жени.

В последните дни името на Тасева нашумя покрай благотворителния търг, който тя организира за своя златен медал и бухалки от Световната купа. Тя събра 10 000 лева, които дари за лечението на футболиста Иван Тодоров.

Искате да станете като Катрин? Започнете със задължителната постелка за гимнастика!

Още статии

„Оратница“ откриват и закриват световн... Малко повече от месец остава до Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ между 10 и 16 септември 20...
Посрещаме представители от 54 държави за световнот... София се готви за едно от големите спортни събития в света за тази година – Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в за...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.