Най-сексапилната гимнастичка от националния ансамбъл, спечелил бронз на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година – Цветелина Найденова, е била глобена с 50 лева и отнемане на шест контролни точки от талона от КАТ за участието си в набралото популярност предизвикателство в социалните мрежи Kiki Chalenge.

Пътната полиция взема мерки за ограничаване на явлението и Найденова е една от първите глобени за участие в предизвикателството, информира „Телеграф“, като се позовава на пресцентъра на МВР. Може да се каже, че популярността на Найденова в случая й изиграва лоша шега.

В предизвикателството се излиза от бавнодвижеща се кола и се танцува край нея на фона на песента на канадския рапър Дрейк In my feelings. Оказва се, че това е в нарушение на няколко текста за закона за движение по пътищата и правилника за приложението му. От КАТ са се заели да следят в социалните мрежи за такива видеа и да глобяват участниците.

Междувременно стана ясно, че Найденова е без човек до себе си. Грацията се е разделила със скандалния рапър Марсел Величков – Марсо. Това тя разкри в социалните мрежи като признава, че така й е по-добре.

Двамата бяха заедно няколко години въпреки неодобрението на хората около Цвети. Причината за него е скандалният имидж на рапъра. Той не спира да реди нецензурни рими в парчетата си. В много от клиповете към тях Марсел опипва различни момичета, като видеата все по-често се приближават до откровено порно.

След раздялата Цвети изглежда по-спокойна и посветена на работата си на помощник-треньор на националния ансамбъл за девойки.

Още статии

„Оратница“ откриват и закриват световн... Малко повече от месец остава до Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ между 10 и 16 септември 20...
Ето я „Жената на годината“... Националката по художествена гимнастика Катрин Тасева спечели традиционната награда "Жена на годината" на списание "Грация". Тасева, която днес празн...
Посрещаме представители от 54 държави за световнот... София се готви за едно от големите спортни събития в света за тази година – Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в за...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.