Палитра за грим PUPART XXL

Ключът към перфектният грим

Камуфлаж

За повечето от нас гримът е нашият камуфлаж. Докато някои се опитват да прикрият следите от акнето, други се надяват да заличат тъмните кръгове около очите. Не е никак изненадващо, че жените харчат цяло състояние в услуга на козметичните компании. Съобразно проучване на Nationwide средностатистическата европейка харчи по 90 британски лири на месец за козметични продукти. След това най-малко 12 лири в допълнение, което означава 9 000 лири за целия смислен живот.

Перфектният грим

Ключът към перфектният грим е резултата, в който сме успели да подчертаем нашата естествена красота. Именно това е модерният начин на гримиране.

Докато известните личности се възползват от социалните медии поствайки своите селфита без грим, репорт от миналата година съобщава, че 45 % от нас не биха напуснали къщите си без да са гримирани и ако го направят това би им донесло лошо настроение. Така че мили дами, във времената в които живеем ние сме притиснати да изглеждаме по най-добрия начин и е крайно време да започнем да виждаме грима не само като камуфлаж.

Повечето от нас нанасят сутрешния си грим на автопилот. Професионалистите смятат, че именно на тази липса на време се дължи и не до там перфектният резултат. Отделете нужното време на сутрешният грим и това ще промени нагласата ви за деня.

Не бъдете твърде критични към себе си и погледнете как бихте подчертали естествената си красота. Не е необходимо да притежавате твърде много козметични продукти за да постигнете именно това.

За да спестите време подредете гримовете си така, че лесно да можете да организирате гримирането без да губите време. Отървете се от ненужните неща, които така или иначе не влизат в употреба. Инвестирайте в увеличително огледало. Ако очната линия изглежда добре в това огледало, това означава, че ще изглежда перфектно от по-далечно разстояние.

Най-голямата и най-пълна колекция палитра за грим PUPART XXL съставена от безкрайна гама с цветове и всичко необходимо за гримиране. Посветен на тези, които винаги са недоволни и търсят и избират най-доброто.

Започнете гримирането след нанасянето на овлажняващият крем след което продължете с основата. Изсветлете очите преди да нанесете сенките и очната линия. Ако сте на повече от 55 години избягвайте очна линия, защото тя ще ви направи да изглеждате застарена. Същото се отнася и за червеното червило.

Сподели:

1 мнение “Ключът към перфектният грим

  1. Caramel каза:

    Палитра за грим PUPART XXL ме омагьоса със своето разнообразие и качество. С тази палитра много лесно достигам до желания ефект и всеки ден се наслаждавам на времето за гримиране. Вдъхновена съм от пъстрият спектър цветове и от невероятния дизайн на палитрата. Не случайно марката Pupa е лидер на италиянския пазар за козметика. Безпогрешен избор за подарък за всяка изискана жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.