Крос по бански направи 22-годишна милионер за една нощ

22-годишната американка Кинси Волански стана световна сензация с атрактивната си поява на терена по време на финала от Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм в Мадрид на 1 юни.

Блондинката се появи само по бански пред слисаните погледи на футболистите и пробяга половината терен, преди да бъде хваната от стюардите. Тя прекара няколко часа в ареста, след което беше освободена, а при отпътуването си от испанската столица получи плакет от УЕФА, където проявиха чувство за хумор и оцениха по достойнство заслугата й за популяризирането на събитието.

Самата Волански също спечели много от този продължил по-малко от минута крос по зелената трева. Тя вече има над 2,5 милиона последователи в Инстаграм, което я превръща в канал за реклама.

Именно това е била и нейната цел, но тя е искала да популяризира сайта на приятеля си – руския влогър Виталий Здоровецкий, който я е вдъхновил и навил за тази проява. Самият той има забрана за посещение на спортни прояви, тъй като вече е нахлувал на няколко пъти на терена, включително и във финала на Мондиал 2014.
Волански, въпреки крехката си възраст, има ясен план за живота.

“Искам, когато стана на 30, вече да имам достатъчно пари, за да се оттегля. Тази популярност ще ми помогне много. Последователите ми станаха за една нощ от 300 000 на 2,5 милиона. Такава реклама не се купува с пари. Вече получавам предложения за работа.

Не мисля, че навредих на някого. Беше забавно, а за мен това се превърна в спомен за цял живот. Семейството ми прие спокойно всичко, тъй като ме познават. Е, баща ми си отдъхна, че не бях съвсем гола, а по бански”, споделя атрактивната дама.

Тя признава, че е била доста развълнувана преди появата си на терена.

“Беше планирано добре, но когато моментът настъпи всичко около мен се размаза, дори не помня как точно стана всичко”, допълва Волански, която сега планира друга лудория, а междувременно смята, че е време двамата с Виталий да направят и семейство. Средства вече имат, тъй като печалбата им от този кратък крос ги направи милионери за една нощ.