Трите кухненски джаджи, от които се нуждаете

Някои кухненски уреди и инструменти могат да изглеждат много интересни, но от кои джаджи наистина имате нужда?

Първият инструмент, който препоръчваме? – О, определено добър и остър нож! И не само нож, но голям нож в японски стил. Винаги е важно да имаш остър нож, защото без наличието на такъв, добрата работа в кухнята би била немислима.

Нож Tescoma Azza Santoku с двустранно назъбване е отличен за лесно и бързо рязане на всякаква храна. Не позволява храната да залепва по острието. Изкован от цяло парче висок клас неръждаема стомана, с устойчиво острие, перфектен режещ ръб и ергономична дръжка. Ножът на „главния готвач“ ще се погрижи за повечето от вашите нужди в кухнята.

Японски нож Tescoma Azza Santoku

КУПИ СЕГА


 

Всяка добра домакиня има в кухнята си поне 3-4 различни тенджери. Комплекта Tefal Uno съдържа: 5 тенджери от 24см, 22см, 20см, 18см и 16см + 5 капака Tefal Uno. Капакът на тенджерата отговаря на размера й, и се затваря плътно. Така съдържанието ще завира по-бързо, което си е по-нисък разход на електроенергия. Наличието на отвор на капака, през който да излиза парата намалява налягането при необходимост и така пречи на течността да „избяга“. Съвместими са с всякакъв вид топлинна обработка, включително индукция. Храната в тенджерите от неръждавейка се запазва топла по-дълго.

Комплект тенджери Tefal Uno, Инокс

КУПИ СЕГА


 

Много по-добре е да инвестираме в запазване на здравето ни, отколкото във възстановяването му. И все пак всеки сам решава. Купуването на сокоизтисквачка не е обикновена покупка, а е инвестиция, която ще се изплати многократно във времето. Именно затова е важно да подберем такава, която ще е удобна за ползване. С Tefal ZN655H вече не е необходимо да нарязвате плодовете и зеленчуците на по-малки парченца, тъй като тръбата за продукти е (85 мм). Има мобилен съд за пулпа с капацитет 2 л – за да можете да извличате сока от плодове и зленчуци, без прекъсване.

Сокоизстисквачка за плодове Tefal ZN655H

КУПИ СЕГА

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.