На 10 март считаният за един от най-добрите, а според мнозина и за най-добрият футболист на планетата,  Лионел Меси стана баща за трети път. Съпругата му Антонела Рокуцо, с която се познават от деца, го дари с трети син, когото двойката нарече Чиро.

Това върна радостта в живота на Меси, който броени дни преди това загуби дядо си, който го е отгледал. Накратко за връзката им – 30-годишният в момента Меси е във връзка с Антонела от 2008-а, но го крие цяла година, преди да признае. Той я познава от 5-годишна, тъй като е братовчедка на негов приятел от детинство.

Двамата вече отглеждат и възпитават петгодишния Тиаго и двугодишния Матео. По повод попълването на редиците на това прекрасно семейство решихме да се спрем върху личността на аржентинската девойка, която вдъхновява и прави щастлив футболния гений на Барселона. Антонела не минава за най-голямата красавица сред половинките на футболните звезди.

Тя дори не се и опитва да блести с нещо повече от това да е съпруга и майка, за което свидетелстват и публикациите й в социалните мрежи. В интерес на истината и самият Меси сякаш не иска да бъде свързван с друго, освен футболните си умения. На практика едни от малкото светски събития, на които се появяват са различни награждавания и церемонии, от които Лео винаги си тръгва с награда.

Антонела винаги успява да подбере красиви и секси дрехи за себе си и да накара светските хроникьори да й обърнат внимание. Двамата живеят заедно отдавна, но едва миналата година решиха да узаконят връзката си.

Сватбата им в родния Росарио стана събитие номер 1 извън терена през лятото, тъй като на нея се събра елита на световния футбол.

От публикуваните видеа и кадри от тържеството се разбра, че дамата до Меси умее и да танцува добре.

Както личи, всичко в това семейство върви хармонично и по план и напълно покрива популярната българска поговорка “Тате носи, мама меси”, която перифразирана би звучала “Лео носи, мама меси”.

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.