Линдзи Вон заби млад хокеист

Линдзи Вон
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Прочутата американска алпийка Линдзи Вон май си има ново гадже. Без никаква изненада отново става въпрос за спортист, при това с матов цвят на кожата, каквито бяха и предишните приятели на ски звездата.

33-годишната Вон се раздели с предишния си приятел Кенан Смит в края на миналата година, а по време на олимпиадата в Пьончан публикува статус навръх Свети Валентин, че си търси компания, за да я утеши.

Според публикации отвъд Океана обаче тя явно вече я е намерила в лицето на с 5 години по-младия канадски хокеист Пи Кей Сабан, който играе на поста защитник в отбора от НХЛ Нешвил Предаторс.Според блогъра Терес Оуенс, който пръв разпространи новината, Вон прекарва доста време напоследък в Нешвил, за което свидетелстват и публикациите в социалните мрежи.

Наскоро тя качи видео от залата в Денвър, където изгледа двубоя от плейофите между Предаторс и Колорадо Аваланч. Самият Сабан, който е на 28 години, не е криел симпатиите си към Вон през годините. Все още няма официален коментар от двете звезди дали има нещо помежду им.

 

Shadow
Slider

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -