Магданозът е добър приятел на мъжа и бори стреса

Свикнали сме да използваме магданоз като подправка към различни ястия, но неговите полезни свойства не свършват дотук.

Тази билка има лечебни свойства, които я правят особено полезна за мъжете.

Магданозът съдържа огромно количество витамини и минерали, много от които не се произвеждат от организма, а се приемат с храната.

Витамините и минералите в магданоза имат общо укрепващ ефект върху организма, като по този начин подобряват имунната система.

Тази ароматна подправка е особено богата на витамини В и С, които допринасят за производството на тестостерон. Той помага за укрепване на мускулната система и подобряване на ерекцията.

Благодарение на съдържанието на витамини от група В магданозът активира производството на хормони, които стимулират потентността, имат спазмолитичен и антисептичен ефект.

А ако всекидневно се налага да се справяте със стреса, тогава е изключително важно да поддържате витаминния баланс в организма и да помагате на нервната система. Желаният ефект ще постигнете, ако консумирате 50 грама пресен магданоз дневно.


Хранителна добавка Nurs, Детокс Капсули Лимон, Чесън и Магданоз

КУПИ СЕГА

Меки капсули от олио на лимон, чесън и магданоз. Детоксикират тялото (прочистват тялото от токсини), което спомага за изгаряне на излишните мазнини. Имат балансиращо действие за сърдечната дейност. Стабилизират кръвното налягане и холестерола. Спомагат за детокс, при омазнен черен дроб, диабет, при болки в мускулите и ставите.
Съдържание: лимон, чесън, магданоз
Дозировка: 2 капсули на ден – сутрин и вечер на гладно

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.