Мария Шарапова

Мария Шарапова пусна кецове с мисия

Бившата световна номер 1 в тениса Мария Шарапова напоследък се е отдала повече на второто си призвание на бизнесдама и човек запазена марка. Атрактивната рускиня, която имаше връзка с най-добрия ни тенисист Григор Димитров, от години налага на пазара бонбони под собствена марка, а наскоро се изяви и като дизайнер на спортни обувки.

Шарапова вече води и бизнескурс, създаден съвместно н Националната асоциация на жените-предприемачи в САЩ. В рамките на обучението петкратната носителка на титли от турнири от Големия шлем дава персонални уроци на различни жени, които развиват собствен бизнес. Сред записалите се за курса е и ювелирката Камил Едер, чийто произведения красят имена като Адел, Бионсе, Джесика Алба и бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.

Начинанията на Шарапова са вдъхновени от движението за женска солидарност и взаимопомощ, наричано „емпауърмент“. В неговия дух бяха пуснати в продажба и колекция спортни обувки под марката на Nike и с дизайн на Шарапова, които символизират мисията й извън пределите на спорта и в помощ на новото поколение самореализиращи се жени. В рекламната кампания на новите спортни обувки са били заети само жени, а подробностите се очакват в следващите седмици, като лично Шарапова ще сподели впечатленията си в социалните мрежи.

„Когато създаваме едно съобщество, то получаваме възможност да си разменяме блестящи идеи, помагаме си да вървим напред и да проправяме собствен път. Всичко става възможно. С удоволствие изпълнявам мисията си извън корта“, споделя Мария Шарапова.

Моделът спортни обувки, които ще носят нейния подпис, са всъщност възродена класика от 70-те години на ХХ век. С такъв модел бе обут и героят на Том Ханкс от филма „Форест Гъмп“.

„Класиката ме вдъхновява. От дете съм носила тези обувки, а сега ми се отвори възможност да създам своя собствена версия“, споделя още рускинята. Моделът излиза на пазара на 22 август, а цената му е около 100 долара.

Мъжки тенис обувки Head

Revolt Team

Тенис обувки Babolat V-PRO

All Court Style

Мъжки тенис обувки Head Lazer

HEAD HyBrasion

Мъжки тенис обувки Head

Radical Pro

Мъжки тенис обувки Adidas

Barricade Approach Stripes

Nike, Спортни обувки

За тенис Court Lite с кожени детайли

Тенис сак Head

Tour Team Monstercombi

Тенис сак Head Murray

Wimbledon Monstercombi

Тенис сак Head

Extreme Monstercombi

Тенис ракета Head

MX Sonic Pro

Тенис ракета Head

Ti.Conquest + калъф

Тенис ракета Head

YOUTEK IG Extreme MP2.0

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.