Маска L'Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium

Маска L’Oreal Professionnel

Маска L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium


Страдате ли от силно изтощена коса?

Търсите ли маска, която може да възстанови косата ви ефективно?

Ако е така доверете се на L’Oreal. Тази уникална формула подпомага възстановяването на косата като възвръща липидите, които липсват в следствие на употребата на химикали, топлинна обработка както и външни фактори като слънце, сол или хлорирана вода. Тези фактори са причината за изтощаването на косата, където тя става трудна за оформяне и губи своят красив вид. Маска L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium съдържа Липидиум, който подпомага реконструкцията на косъма. Фито-Кератин и Серамиди, които работят за структурата на косъма и липидите, които формират предпазен филм и така задържат полезните съставки.

Това определено е една от най-добрите маски на пазара. L’Oreal вярва, че комбинация от проучвания и професионална експертиза във връзка със създаването на продуктите е именно причината те да са така ефективни и качествени.

Ето и съвета на L’Oreal за силно изтощена коса

Стъпка 1: Терапия в салон на L’Oreal

След консултация с фризьор, той ще използва подходящият шампоан. След тази стъпка се подбира специален концентрат и се нанася на изтощените участъци на косата. Този концентрат се предлага само в салоните за красота. След концентрата се нанася маска, например L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidiumи и се масажира със специална техника. Продължава се с оформяне и сешоар.

Стъпка 2: Домашна терапия

За да се продължи терапията с домашни продукти обикновенно фризьора препоръчва програма. Бихте могли да използвате Вашият шампоан както обикновено, но към терапията трябва да се подбере маска или балсам в зависимост от състоянието на косата. Използвайте някоя от интензивните маски на L’Oreal и отново ще се насладите на прекрасен резултат все едно току що сте излязли от салона.

Сподели:

1 мнение “Маска L’Oreal Professionnel

  1. Алекс каза:

    Тази маска ми беше препоръчана от стилист, тъй като аз имам увредена коса. Определено продукта съживи косата ми и забелязах разликата веднага. Използвам я всеки път, когато си мия косата тъй като съм изрусена. Понякога я оставям да действа за по-дълго време и дори преспивам с нея. Лореал използва много добри съставки, които определено действат страхотно. Аромата е чудесен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.