Маска L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium


Страдате ли от силно изтощена коса?

Търсите ли маска, която може да възстанови косата ви ефективно?

Ако е така доверете се на L’Oreal. Тази уникална формула подпомага възстановяването на косата като възвръща липидите, които липсват в следствие на употребата на химикали, топлинна обработка както и външни фактори като слънце, сол или хлорирана вода. Тези фактори са причината за изтощаването на косата, където тя става трудна за оформяне и губи своят красив вид. Маска L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium съдържа Липидиум, който подпомага реконструкцията на косъма. Фито-Кератин и Серамиди, които работят за структурата на косъма и липидите, които формират предпазен филм и така задържат полезните съставки.

Това определено е една от най-добрите маски на пазара. L’Oreal вярва, че комбинация от проучвания и професионална експертиза във връзка със създаването на продуктите е именно причината те да са така ефективни и качествени.

Ето и съвета на L’Oreal за силно изтощена коса

Стъпка 1: Терапия в салон на L’Oreal

След консултация с фризьор, той ще използва подходящият шампоан. След тази стъпка се подбира специален концентрат и се нанася на изтощените участъци на косата. Този концентрат се предлага само в салоните за красота. След концентрата се нанася маска, например L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidiumи и се масажира със специална техника. Продължава се с оформяне и сешоар.

Стъпка 2: Домашна терапия

За да се продължи терапията с домашни продукти обикновенно фризьора препоръчва програма. Бихте могли да използвате Вашият шампоан както обикновено, но към терапията трябва да се подбере маска или балсам в зависимост от състоянието на косата. Използвайте някоя от интензивните маски на L’Oreal и отново ще се насладите на прекрасен резултат все едно току що сте излязли от салона.

Сподели:

Един коментар “Маска L’Oreal Professionnel

  1. Тази маска ми беше препоръчана от стилист, тъй като аз имам увредена коса. Определено продукта съживи косата ми и забелязах разликата веднага. Използвам я всеки път, когато си мия косата тъй като съм изрусена. Понякога я оставям да действа за по-дълго време и дори преспивам с нея. Лореал използва много добри съставки, които определено действат страхотно. Аромата е чудесен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.