Любимата двойка водещи в страната – Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова са водещите на финалната гала вечер на конкурса за красота “Мис България” 2018, който ще се проведе 30 ноември в столицата. Двамата са сред най-обичаните и популярни лица у нас, като зад гърба си имат десетки участия на сцена. Те са добре познати и от най-голямото модно събитие в България – Sofia Fashion Week, на което са официални водещи.

Чаровният Тео
е само на 27 години, с огромен опит на най-бляскавите сцени у нас. Срещите му със световни величини и имена като Амон Карвър – от New York Fashion Week и топ дизайнера Nina Naustdal, засвидетелстват успехите му, като освен всичко е участвал и в популярни хитови сериали и продукции. Изявите му не свършват тук, те продължават с конкурси като “Менхънт България”, “Lady Universe”, Sofia Hair Fashion Show, и още редица, които го превръщат в едно от най-обичаните и разпознаваеми лица. Той често е избор и за фирмени и частни събития.

Боряна Баташова
е сред най-усмихнатите водещи и лица на събития в страната, била на сцените на редица конкурси и събития – “Бизнес дама на годината”, “Мис България”, Lady Universe, Менхънт България и още много. Тя винаги успява да предаде от своето позитивно настроение на всички, което я прави изключителен професионалист.
20 момичета от различни градове в България – всички са победителки в конкурси на регионално и областно ниво ще се борят за най-желаната и престижна корона в България. Те ще се представят пред публика и жури в 3 дефилета – народни носии, бански и официални рокли. Победителките ще представят страната ни в различни международни конкурси.
Конкурсът ще се предава и на живо по “Канал 3” от 20:00 часа в петък, 30 ноември 2018.

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.