Любимата двойка водещи в страната – Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова са водещите на финалната гала вечер на конкурса за красота „Мис България“ 2018, който ще се проведе 30 ноември в столицата. Двамата са сред най-обичаните и популярни лица у нас, като зад гърба си имат десетки участия на сцена. Те са добре познати и от най-голямото модно събитие в България – Sofia Fashion Week, на което са официални водещи.

Чаровният Тео
е само на 27 години, с огромен опит на най-бляскавите сцени у нас. Срещите му със световни величини и имена като Амон Карвър – от New York Fashion Week и топ дизайнера Nina Naustdal, засвидетелстват успехите му, като освен всичко е участвал и в популярни хитови сериали и продукции. Изявите му не свършват тук, те продължават с конкурси като „Менхънт България“, „Lady Universe“, Sofia Hair Fashion Show, и още редица, които го превръщат в едно от най-обичаните и разпознаваеми лица. Той често е избор и за фирмени и частни събития.

Боряна Баташова
е сред най-усмихнатите водещи и лица на събития в страната, била на сцените на редица конкурси и събития – „Бизнес дама на годината“, „Мис България“, Lady Universe, Менхънт България и още много. Тя винаги успява да предаде от своето позитивно настроение на всички, което я прави изключителен професионалист.
20 момичета от различни градове в България – всички са победителки в конкурси на регионално и областно ниво ще се борят за най-желаната и престижна корона в България. Те ще се представят пред публика и жури в 3 дефилета – народни носии, бански и официални рокли. Победителките ще представят страната ни в различни международни конкурси.
Конкурсът ще се предава и на живо по „Канал 3“ от 20:00 часа в петък, 30 ноември 2018.

Още статии

Моника Белучи за брака, развода, ролята на мъжа и ... В новия сезон на "Dix pour cent" ("Десет процента") прочутата италианска актриса Моника Белучи играе жена, която търси нормален мъж. В реалния живот т...
Джейсън Момоа е най-красивият мъж на 2018 година... Джейсън Момоа, звездата от "Аквамен", оглави класацията на 100-те най-красиви мъже, а Леонардо ди Каприо е на последно място. Класацията на най-голем...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.