Мондиал 2018 Русия

От Русия с любов

Броени месеци остават до първия съдийски сигнал на Мондиал 2018 в Русия. Вече са известни в по-голямата си част и отборите, които ще участват. Българският отново ще пропусне, което се превръща в традиция. Феновете на изключително доволни от класирането на Аржентина, тъй като отново ще имат възможността да се насладят на гения на Лионел Меси може би за последен път на толкова голям форум. На терените в Русия ще видим и Кристиано Роналдо, който ще поведе Португалия и към световната титла, след като помогна изключително за спечелването на европейската през миналото лято. Домакините пък подгряват интереса, привличайки за посланици на Мондиал 2018 някои от най-сексапилните жени от най-голямата по територия държава в света. Представяме ви селекция на три от най-нашумелите посланички на световното в Русия, чиято задача е да убедят феновете да посетят страната следващото лято.

1. Започваме с Виктория Лопирева, която негласно заема позицията на посланик №1. Русото изкушение е бивша футболна съпруга, тъй като известно време делеше постеля с национала Фьодор Смолов, но фурията бързо му се насити, а и откри далеч по-интересни занимания от семейния живот.

Публикация, споделена от Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika) на

2. Муза на Мондиала стана и 20-годишната Анастасия Гизерская, която вече има близо 600 хиляди почитатели в социалните мрежи.
В месеците преди Световното Гизерская ще популяризира родния си Калининград, където ще се играят част от срещите в турнира.

Публикация, споделена от Анастасия Гизерская (@ngizerskaya) на

3.С тежката задача да популяризира футбола се зае и Анастасия Квитко. Едрогърдата блондинка хвърля мост с домакините на предишното световно първенство, тъй като демонстрира типично бразилски задни части.

Публикация, споделена от Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) на

Да пожелаем успех на дамите в благородната им мисия, а ние да помислим дали не е време за нов телевизор отсега, за да не си развалим настроението в най-неподходящия момент по време на световното първенство.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.