Най-добрата четка за зъби

Четка за зъби OObrush


Какво е OObrush?

OObrush е електрическа четка за зъби, която е изградена от две въртящи се части, позволяващи тя да има максимален ефект. Те се въртят на посока, противоположна на венците, както е препоръчано от зъболекарите по света. Начина й за използване е изключително лесен, като четката автоматично се адаптира към формата на зъба.

Какво я прави различна от обикновената четка за зъби?

Времето за миене е намалено до една минута, поради иновативния дизайн, защото четката не само вибрира, като обикновенните електрически четки за зъби, а и се движи по нов и по-ефективен начин. Материалът също е приспособен за удобството на потребителя и хигиената на устата.

Какви са резултатите при ползването на OObrush

Клиентите, който използват OObrush, виждат огромна разлика в зъбите си, като плаката се намалява с 27.4% по време на миене и всякакви заболявания на венците постепенно изчезват, което се дължи на масажиращото действие. В резултат на използването се наблюдава и огромна промяна в чистотата на зъбите. Тази четка прави достигането на всички места на зъба лесно и почиства всичко едновременно, докато с обикновена четка това е непостижимо.

Защо трябва да си купим тази четка?

Ако искате ефективно, лесно и бързо миене на зъбите се препоръчва OObrush. Оставете четката да върши работата за вас и ще видите изумителни резултати. Започнете промяната към по-чисти и здрави зъби и венци.

Кога да подменим накрайника на четката?

Материалът на четката за зъби се деформира по време на миене и след време четката не осигурява добро почистване и може да нарани венците. Трябва да сменяте накрайника като закупувате нов на всеки 3 месеца или по-често при необходимост. Ако влакната започват да губят своята естествена позиция това също означава, че е се нуждаете от подмяна. Четката за зъби е лична вещ и не трябва да се споделя с никой друг. Това увеличава риска от предаване на инфекции, в резултат на обмен на микроорганизми между хората, които я използват.

Сподели:

3 мнения “OObrush

  1. Вижън каза:

    Много съм доволна от работата на тази четка. При мен имаше огромен ефект при премахването на петна напластени от кафе. Тя е адаптирана така, че да постига желания ефект с минимум усилия от наша страна. Електрическите четки за зъби OObrush осигуряват оптимално почистване между зъбите и само за две седмици премахват до 7 пъти повече плака от труднодостъпните места, отколкото обикновената четка за зъби.

  2. Петър каза:

    Наистина както казват във видеото няма зона, която да не е почистена. Освен това почиства едновременно от вътрешната страна и от външната страна по един и същ начин. Просто е невъзможно да не сте доволни от резултата.

  3. Ана каза:

    Най-накрая се сдобих с OObrush. Зъболекаря ми остана изумен, когато видя състоянието на зъбите ми. Само мога да кажа, че има огромна разлика в резултата. След първото миене веднага ще усетите разликата, а след седмица ще видите разликата. Най-невероятното е, че не може да навреди на венците, тъй като четките се въртят в правилната посока. Формата просто пасва на зъбите и натиска е много подходящ. Истинска дентална работа без зъболекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.