Мултикукърът е незаменим помощник в кухнята

Ако някога сте споделяли с приятел, че искате да изхвърлите тенджерите, тиганите и микровълновата печка напълно ви разбираме. Сега спокойно можете да го направите и въпреки това да имате възможността да сготвите вкусна вечеря. За щастие на пазара се предлагат “умни машини”, които могат да се превърнат във вашият най-добър приятел в кухнята.

Ние от SainsBeauty решихме да тестваме някои от тях за да се убедим лично в качествата им и да разберем дали инвестицията си заслужава. Разгледахме функциите и видяхме резултатите. Интересувахме се как се поддържат и дали имат предлагат рецепти към комплектите. Ако проявявате интерес към тези уреди, трябва да сте наясно, че има и различни размери мултикукъри. Някои от тях спокойно могат да нахранят шест човека, като предлагат готвене на пара и печене, което означава, че бихте могли да сготвите всичко като се започне от супи чак до пудинги. Препрограмирането работи много лесно и ефективно, а функцията за запазване на температурата е просто страхотна. Ако имате колебания дали такъв вид уред би бил подходящ за вас ще побързаме да разсеем всякакво съмнение като ви кажем, че всяка една готварска рецепта би могла да бъде успешно адаптирана за приготвяне с мултикукър. Установихме, че голяма част от потребителите са възхитени от функцията за бавно готвене. Така приготвената храна е несравнима по вкус.

Инструкциите за работа с мултикукърите не са много подробни, но работата с тях е изключително лесна благодарение на LED дисплеите. Обърнете внимание на размера им. Уреди, с който можете да правите много неща, а в същото това време те са подходящи за малки кухненски пространства.

Приготвянето на спагети карбонара е като детска игра

Продължителност на приготвяне: 10 минути, време за готвене: 40 минути

Нужните съставки:

1 лъжичка зехтин
½ глава лук, нарязана
1 скилидка чесън, смачкана
200 г. спагети
100 г. бекон, нарязан
180 мл. готварска сметана
540 мл. вода
сол и пипер на вкус

Как се приготвя

Сипете олиото, лука и чесъна в съда за готвене.
Натиснете MENU бутона, изберете FRY програмата. Натиснете COOKING TIME и задайте 10 минути време. Натиснете START и разбърквайте от време на време. Счупете спагетите на две и ги сложете в съда за готвене заедно с останалите съставки. Смесете всички съставки. Изберете STEW програмата. Затворете капака и натиснете START. Когато готвенето свърши, мултикукъра автоматично преминава в режим за запазване на температурата. След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела. Цялата вода се абсорбира по време на готвенето. Количеството вода зависи от Вашите предпочитания как да приготвите спагетите.

Мултикукър Philips

Мултикукър Philips

КУПИ СЕГА

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.