Кой ще е най-модерният цвят през 2019-та?

Институтът Pantone вече обяви кой ще бъде цветът на 2019-та и това е свежият и сочен (16-1546) LIVING CORAL. Специалистите от Pantone описват този цвят като „жив и ярък оттенък на оранжевото, със златист подтон“. Това е цвят, който определено носи настроение на щастие, безгрижие и оптимизъм. Бизнес гиганти като Apple и Airbnb вече усилено застъпват този цвят в рекламните си кампании и брандиране.

В продължение на цели 20 години изборът на Pantone Color Institute за цвят на годината оказва влияние върху решенията за разработка и покупка на продукти в различни отрасли, включително мода, промишлен, интериорен и графичен дизайн.

Според Pantone процесът на избор на Цвят на годината изисква внимателно обмисляне и анализ на тенденциите. За да се стигне до селекцията на цвета специалистите на Pantone обстойно анализират всеки аспект на света, търсещ нови цветни влияния. Това включва развлекателната индустрия, филмите, които са в процес на заснемане, новите творби на съвременните художници, модата, всички сфери на дизайна, популярните туристически дестинации и социално-икономическите условия. Влиянията могат да произтичат и от нови технологии, материали, текстури и ефекти, платформите на социалните медии и дори предстоящите спортни събития, които обхващат общественото внимание в световен мащаб.

Ако и на вас ви допада този свеж и жизнерадостен цвят ви каним да разгледате нашите предложения за различни аксесоари в нюанси на кораловото:

Дамски шал от вълна и памук

КУПИ СЕГА

Шапка с цветя

КУПИ СЕГА

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.