Наоми Кемпбъл се къпе със сол и оцет

Топ моделът Наоми Кемпбъл е взела много сериозно темата за здравето си и опасностите, които дебнат навън.

49-годишната красавица разкрива, че прави всеки ден вани със сол и оцет за по 30 минути, след което почиства и лицето си с подобен разтвор.

Според думите й, цитирани от таблоида „Сън“, това действа много успокояващо на нервната система. Наоми Кемпбъл се е самоизолирала в дома си, за да се предпази от заразата от коронавирус, която е засегнала над 200 000 души по цял свят и наложи ограничаване на излизанията навън и събиранията на много хора на едно място. Тя е ограничила излизанията навън до разходки със сина и пазарува всичко необходимо онлайн.

Атрактивната бивша манекенка споделя, че преди кризата е прекарвала около 4 дни в месеца у дома, докато сега е постоянно вкъщи и открива неща, за които преди е нямала време като ваните с оцет и сол например.

Наоми започва да се страхува от коронавируса още в края на 2019 година, когато избухва заразата в Ухан, Китай. Тя започва да носи предпазен костюм, очила и ръкавици и използва средства за дезинфекция при полети.

Тя стартира и канал в Youtube, наречен „Да бъдеш Наоми“, в който обяснява, че в действията й няма нищо забавно, а напротив – това е предупрежедение да бъдем предпазливи.

„Честно казано, сега времето не е хумористично, а нещата са много сериозни. Не правя това, за да е смешно, а за да се чувствам сигурна, докато пътувам“, споделя още звездата, която вече се е установила в дома си в Ню Йорк и чака отминаването на заразата или поне овладяването й от медицината.

 

 

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.