На гребена на вълната с Алексис Рен

Алексис Рен
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

20-годишната бивша американска сърфистка Алексис Рен явно не е забравила нищо от уменията, с които е яхвала вълните по време на активната си кариера. Тя правилно се ориентира в джунглата от социални мрежи и направо “възседна” Instagram, като за кратко време накара 11 милиона да я следват и да тръпнат в очакване на следващата й атрактивна снимка от плажа или спалнята.

Публикация, споделена от ALEXIS REN (@alexisren) на


Популярността й не остана незабелязана от акулите в модния бранш. Тя се появи на корицата на списание “Максим” през август, а в началото на 2018 година ще дебютира и в прочутото издание за бански костюми на “Sports Illustrated”, което от години задава тенденциите в тази индустрия. За Алексис Рен се знае, че е дете от смесен руско-германски брак, родена е в Калифорния и има четирима братя и сестри. Майка й умира през 2013 година от рак на гърдата. Въпреки невръстната си възраст, тя носи и доста мъдрост.

Ако жената излага тялото си на показ, то това не я прави автоматично уличница или отчаяна“, казва в една от публичните си изяви Рен.

Публикация, споделена от ALEXIS REN (@alexisren) наShadow
Slider

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

1 Kоментар

  1. И ние сме като вълна, опитай се да ни яхнеш!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*