Алексис Рен

На гребена на вълната с Алексис Рен

20-годишната бивша американска сърфистка Алексис Рен явно не е забравила нищо от уменията, с които е яхвала вълните по време на активната си кариера. Тя правилно се ориентира в джунглата от социални мрежи и направо „възседна“ Instagram, като за кратко време накара 11 милиона да я следват и да тръпнат в очакване на следващата й атрактивна снимка от плажа или спалнята.

Публикация, споделена от ALEXIS REN (@alexisren) на


Популярността й не остана незабелязана от акулите в модния бранш. Тя се появи на корицата на списание „Максим“ през август, а в началото на 2018 година ще дебютира и в прочутото издание за бански костюми на „Sports Illustrated“, което от години задава тенденциите в тази индустрия. За Алексис Рен се знае, че е дете от смесен руско-германски брак, родена е в Калифорния и има четирима братя и сестри. Майка й умира през 2013 година от рак на гърдата. Въпреки невръстната си възраст, тя носи и доста мъдрост.

Ако жената излага тялото си на показ, то това не я прави автоматично уличница или отчаяна„, казва в една от публичните си изяви Рен.

Публикация, споделена от ALEXIS REN (@alexisren) наСподели:

1 мнение “На гребена на вълната с Алексис Рен

  1. Arsenal Supporters Club Bulgaria каза:

    И ние сме като вълна, опитай се да ни яхнеш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.