Новите дестинации, до които ще летим изгодно

Обикновено с нетърпение очакваме авиокомпаниите да ни изненадат с нови полети, до които можем да летим на добри цени.

Всеки от нас има поне един приятел, който го прави редовно и понякога му завиждаме тайно на снимките в социалните мрежи от най-различни близки и далечни места, на които е бил на изгодна цена. Поне на нас веднага ни хрумва за Наско, който наскоро посети Нова Зеландия и „поздразни“ със снимки от снимачната площадка на кинохита „Властелинът на пръстените“.

Кои са новите дестинации от лятното разписание, кога стартират полетите, в кои дни от седмицата и колко ще ни струват билетите, разказва Ванина Хаджиева от онлайн туристическа агенция eSky.

Маршрутът, който стартира след броени дни, на 3 април, е София–Киев. Полетите ще се изпълняват в сряда и неделя, а цените започват от 20 евро за еднопосочен билет. В същите дни, но от 8 май, втора нискотарифна авиокомпания стартира полети до Тел Авив, като тази конкуренция се отразява добре на цените, които започват от 15 евро в посока. Юни месец ни очакват 2 нови дестинации от София – Каламата (Пелопонес) и Хания (Крит).

Полетите до Каламата стартират на 2 юни, веднъж седмично, а цените започват от 23 евро. До Хания можем да летим директно от 1 юни, в дните вторник и събота, на цени от 23 евро в посока. През месец октомври ни очаква новият маршрут София-Марсилия в дните сряда и неделя. Билетите вече са в продажба, а цените започват от 30 евро в посока.

В края на октомври стартират и полети до Виена на изгодни цени от 20 евро в посока. Нови маршрути ще се оперират и от Варна през юли, част от лятното разписание. Те ще свързват морската ни столица с 3 града в Германия – Берлин, Хамбург и Кьолн, а също и с Париж, Ливърпул и Копенхаген.

И ако все още се колебаете коя точно дестинация да изберете, но искате да пътувате на изгодни цени, експертите от eSky съветват – следете офертите редовно и планирайте пътуванията си по-отрано.

 

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.