Образцов гардероб

образцов гардероб
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Как да имаме образцов гардероб, без да се превръщаме в негов роб?

Има изобилие от съвети за това как трябва първо да извадим всичко от него, да определим кое от съдържанието му наистина ни трябва и от кое може да се лишим, но обикновено е пропусната първата стъпка, а именно – сгъването.

Едно перфектно сгъване на фланелките и пуловерите може да спести куп място за нови дрехи, които иначе е можело да заминат в коша. Съветите за сгъване са най-вече насочени към мъжете, тъй като дамите сякаш се раждат с тези умения.Разбира се, възможни са и изключения и представителките на прекрасния пол може да продължат да четат тази статия. Уроците по сгъване обикновено са придружени с видеа, в които всичко става ужасно лесно стига да си разчертаем мислено линии върху фланелката, също така мислено поставим точки А,В и С върху тях, хванем с два пръста и фокусът става за има няма 2 секунди.

Опитите това да се възпроизведе собственоръчно обикновено не са така успешни, защото зависят от личната ловкост и умения, а както знаем – хората са различни, макар и да са родени с равни права.

Какво ни остава в такъв случай? За щастие съществуват хитроумни приспособления за сгъване, които заличават освен гънките, така и индивидуалните различия между сгъващите. Да, всеки може да има редица перфектно и еднакво сгънати фланелки, независимо от размера само срещу символична сума за приспособление, за което също ще има място във вече освободения гардероб.

Убедете се сами от видеото, а ако решите, че имате потребност от това практично устройство, то може да си го поръчате от линка по-долу. Надяваме се, че сме ви били полезни.

Приспособление за сгъване на дрехи

Приспособление за сгъване на дрехи (Сгъвачка)

КУПЕТЕ СЕГА


 

Вижте още статии

Коментирайте първи

Коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван


*