Образцов гардероб

образцов гардероб
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Как да имаме образцов гардероб, без да се превръщаме в негов роб?

Има изобилие от съвети за това как трябва първо да извадим всичко от него, да определим кое от съдържанието му наистина ни трябва и от кое може да се лишим, но обикновено е пропусната първата стъпка, а именно – сгъването.

Едно перфектно сгъване на фланелките и пуловерите може да спести куп място за нови дрехи, които иначе е можело да заминат в коша. Съветите за сгъване са най-вече насочени към мъжете, тъй като дамите сякаш се раждат с тези умения.Разбира се, възможни са и изключения и представителките на прекрасния пол може да продължат да четат тази статия. Уроците по сгъване обикновено са придружени с видеа, в които всичко става ужасно лесно стига да си разчертаем мислено линии върху фланелката, също така мислено поставим точки А,В и С върху тях, хванем с два пръста и фокусът става за има няма 2 секунди.

Опитите това да се възпроизведе собственоръчно обикновено не са така успешни, защото зависят от личната ловкост и умения, а както знаем – хората са различни, макар и да са родени с равни права.

Какво ни остава в такъв случай? За щастие съществуват хитроумни приспособления за сгъване, които заличават освен гънките, така и индивидуалните различия между сгъващите. Да, всеки може да има редица перфектно и еднакво сгънати фланелки, независимо от размера само срещу символична сума за приспособление, за което също ще има място във вече освободения гардероб.

Убедете се сами от видеото, а ако решите, че имате потребност от това практично устройство, то може да си го поръчате от линка по-долу. Надяваме се, че сме ви били полезни.

Приспособление за сгъване на дрехи

Приспособление за сгъване на дрехи (Сгъвачка)

КУПИ СЕГА


 

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*