С такава муза как да не въртиш педалите като Петер Саган

лучия яворчекова
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вероятно сте чували за словашкия колоездач Петер Саган. Той е двукратен световен шампион в шосейното колоездене и е толкова голям пич, че е един от най-обичаните състезатели от конкурентите. Роден е в индустриалния град Жилина през 1990 година и е професионалист от 2009-а. Първата му любов е планинското колоездене, но постепенно преминава на шосе, където става и световноизвестен. Той се жени за дългогодишната си приятелка Катарина Смолкова в края на 2015 година и двамата живеят в Монако.

Петер Саган

Покрай него световна слава доби и словашкият модел Лучия Яворчекова, която се превърна в нещо като муза на колоезденето. Атрактивната дама е на 27 години и се описва като “майка, модел и пример за следване в социалните мрежи”. Тя живее в Братислава и е отворена за всякакви бизнес предложения, свързани естествено не с неприлични оферти.

Природата е била разточителна в нейния случай, като я е надарила с невероятни гърди, които младата дама с готовност изложи на показ в социалните мрежи по време на модната кампания под хаштага #escile.

Тогава в инциативата се включиха имена като Емили Ратайковски, Ейприл Съмърс и други. Едно е сигурно обаче – с такова вдъхновение като Лучия не учудващо, че Саган е толкова добър.

Публикация, споделена от Lucia Javorčeková (@luciajavorcekova) на
Завъртя ли ви и на вас главата Лучия Яворчекова? Вземете мерки и се екипирайте за зимата с яка каска, подходяща еднакво за колоездене и сноуборд!

Каска К2 DIVERSION

Каска К2 DIVERSION

КУПИ

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*