Ревитализираща грижа за скалпа

Revitalizing Exfoliating Care for Scalp & Hair


Иновативен продукт

Нека да сме честни: пилинг на скалп не звучи добре. По някаква причина ние използваме пилинг на кожата на лицето, ръцете и тялото, но забравяме скапла. Пилинга или ексфолиацията на скалпа не само действа релаксиращо, но има редица благоприятни въздействия по отношение на косата. Kerastase предложи три нови продукта към тяхната линия Chronologiste и един от тях е Revitalizing Exfoliating Care for Scalp & Hair. Редовният пилинг на скалпа ще подобри състоянието му и косата ви ще расте гъста и блестяща.

Този продукт е формулиран с абисин, молекула открита в вулканичните образувания в Тихия океан, витамин F за дълбоко почистване на скалпа и камелия, амия, арган и царевично масло. Последните масла подхранват косата и й придават невероятен блясък. Терапията с тази серия почиства порите на главата и предпазва от косопад. Стимулирането на кръвообръщението на скалпа подпомага растежа на косата. Веднага след масажа косата се измива със шампоан от същата серия и резултатите са удивителни. Наблюдава се процес на заздравяване на най-горния слой на кожата;
– Ускорява се клетъчният обмен;
– Излющват се мъртвите клетки на кожата;
– Ускорява се процесът на регенерация на клетките.

Наистина впечатляващото е че, линията може да се използва за всички типове коси, както и с различна цел. А именно пилинг на скалпа, увредени краища, защита на цвета и други.
Revitalizing Exfoliating Care for Scalp & Hair подготвя косата за последващото подхранване, като изчиства скалпа от мъртвите клетки и така подпомага проникването на следващия продукт от серията. Особено подходящ е за хора, които често използват стилизиращи продукти тъй като нежно премахва наслояванията от гел, пяна и други. Продукта се предлага във вид на гел и въпреки златното оцветяване той не би оцветил косата ви в златно. Този ексфолиант за скалп няма така дълбоко въздействие както медицинските със същото предназначение, но се справя отлично с някои основни проблеми на скалпа като раздразнения и увредена коса от заобикалящата среда.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.