Повишете лесно мотивацията си

Пролетта чука на вратата. За повечето хора новият сезон действа стимулиращо да влязат отново във форма и да станат по-добри във всяко отношение. За съжаление пролетта се свързва и със състоянието на постоянна умора, наречена неслучайно пролетна. Светът обаче не стои на едно място и в последните седмици се появиха някои нови изобретения, които ще ви помогнат да не загубите мотивацията си.

Прясно кафе навсякъде

Компанията NowPresso пусна портативна кафемашина, която работи с литиева батерия. Устройството прилича външно на термос, но всъщност не е. Тази минимашина позволява да пиете прясно направено кафе навсякъде. Работи с топла и студена вода, може да си подготвите сами смляното кафе или пък да поставите от капсулите Nespresso. Само натискате копчето и след минута вече пиете прясно кафе. Особено подходящо е за любителите на сутрешния крос.

Маратонки, които променят играта

 

Компанията Under Armour представи новите маратонки модел UA HOVR Sonic, за които твърди, че променят правилата на играта. Те са идеални за бягане, леки са и идеално фиксират крака и правят движението много комфортно. Единственият проблем на тези обувки е, че са твърде красиви и много потребители ги предпочитат за маратони по клубовете, вместо на пистата за бягане.

Безопасно колоездене

Стартираща компания пусна иновационното огледало за задно виждане Corky за колоездачите, което им дава добра видимост до 40 метра зад тях. То се поставя на дръжките на волана като тапа и е подходящо за всякакъв вид велосипед, дори и планински. Край на досадното обръщане, вече ще сте информирани какво става отзад и като продължите да гледате напред.

Както се убедихте, заниманията със спорт стават все по лесни и приятни срещу скромни средства. Това, което обаче не може да си купите с пари е желанието да достигнете нови върхове, но с подходящите джаджи може да възвърнете мотивацията.

Кафеавтомат Philips HD8652/59

Кафеавтомат Philips HD8827/09

Еспресо машина Heinner

Еспресо машина Heinner

Еспресо машина Star-Light

Еспресо машина DeLonghi

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.