Позабравените плейбои на италианския футбол – част първа

Не беше отдавна времето, когато италианските футболисти бяха най-интересни за гледане на световни и европейски първенства.

„Скуадра адзура“ винаги впечатляваше с най-секси екипи, а мъжете, които ги носеха, имаха славата на женкари и пословични плейбои. Достатъчно е да споменем само имена като Кристиан Виери, Филипо Индзаги, Франческо Тоти, Алесандро дел Пиеро, та дори и неособено привлекателния Антонио Касано, който сложи край на кариерата си преди месеци.

Започваме списъка с плейбои с Кристиан „Бобо“ Виери, който миналата година без малко да се ожени, но приятелката му – тъмнокожия модел Джазма Кендрик го заряза заради расистки подмятания.

„На 18 вече си пълнолетен, можеш да караш автомобил, да гласуваш и още други важни неща. Запомнил съм осемнадесетгодишнината ми, защо за първи път открих дискотеката „Пинета“ в Милано Маритима, която през годините стана мое любимо място за срещи. Имах ключ от офиса и водех момичета там.

Елизабета Каналис? Якети ми даде номера на телефона й. Когато се ядосаше, Ели ставаше много груба. Полудяваше от ревност, като чуеше някой слух, оказал се верен. Гонеше ме по улиците. Не разбираше, че като известен човек бях подложен на много изкушения и не винаги им устоявах, колкото и да се стараех. С Мелиса Сата (в момента приятелка на Кевин-Принс Боатенг) се запознах, когато бе на 18. Беше прекрасна. Казах й – „Мелиса, много си млада. Но се кандидатирам за твой годеник, когато станеш на 20…“.

През годините имах много връзки. Ако трябва да съм честен, много малко са измислиците, така че в голямата си част написаното в жълтите издания е вярно. Много от момичетата, които виждате по телевизията или в киното имаха нуждата от рекламата, че са с мен“, пише Виери в автобиографията си, озаглавена „Chiamatemi bomber“ (Наричайте ме бомбардировача).

Именно с Каналис и Сата са били най-дългите му връзки през годините, но така и не стигат до брак. В момента и двете му големи любови са щастливо омъжени и отглеждат деца.

„Радвам се за тях. Станаха великолепни майки и намериха щастието, което заслужават с други мъже“, джентълменски се изказва по техен адрес Виери.

Легендарно става негово участие в тв шоу, където водещият му показва снимки на спрягани за негови бивши без зрителите да виждат кадрите. Виери трябва да коментира всяка с едно изречение.

„Много гореща“, „Динамит“, Истинска хиена“, „Тази ме унищожи от секс, четири часа не й стигаха“, „Обичаше да ме пляска“, „Петзвездна“, изрежда Виери. 44-годишният в момента бивш футболист се е отдал на работа като експерт в телевизията, а част от спечелените от играта пари е вложил в различни бизнеси – от недвижимости до текстилни фабрики.

Той има връзка със 17 години по-младата от него бивша адреналинка Констанца Карачоло. В края на миналата година двойката понесе удар, след като Карачоло пометна и не успя да дари Бобо с наследник, но драмата само укрепи връзката им.

Дори най-повърхностен поглед в профила му в Инстаграм показва, че купонът съвсем не е свършил и ние му пожелаваме да продължава така.

Всичко, което е преживял Виери се отнася и за Индзаги, макар той да е по-дискретен, но за него ще ви разкажем следващият път, когато ще продължим историята за позабравените италиански плейбои.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.