Спиранак Пейдж

Няколко причини да изберете голфа, но не с пернишка регистрация

България се понапълни с голф игрища от добро ниво, но типично английският спорт остава встрани от масовия интерес.

Не си мислете обаче, че те пустеят. Напротив, работят на пълни обороти като всеки уикенд на поляните излизат играчи в поредния, обикновено корпоративен турнир. Голф игрищата са отворени за посетители и любители, които могат да се потопят в една непозната аристократична атмосфера, а във въздуха да се носят непознати понятия.

Може да се объркате, че не сте в България, тъй като този спорт се практикува предимно от чужденците у нас. В околностите на София се намират две популярни игрища. Едното е пионерът в това отношение у нас край Ихтиман, а другото е „Света София“, което е само на 20 минути от центъра на столицата. Разполага още с ресторант, голф академия и СПА център. То е първото сертифицирано игрище в страната и има официален рейтинг към Европейската голф асоциация. Разполага с 18 дупки, чийто дизайн е направил известният голф-играч Пол МакГинли.

Голфът освен всичко друго, може да е и доста секси. Казва го прелестната 24-годишна американка Пейдж Спиранак.

Публикация, споделена от Paige Spiranac (@_paige.renee) на

Тя няма много победи, но пък 1,2 милиона души я следват в Инстаграм, където ги радва с публикациите си.

Публикация, споделена от Paige Spiranac (@_paige.renee) на

Ценители на женската красота споделят, че повече би й подхождало да работи като модел на  бельото на Victoria’s Secret, отколкото да цели топките със стика, но никой не може да бъде съден за избора си. Предлагаме ви няколко кадъра на прелестната Пейдж, след които ще започнете да търсите информация за най-близкото игрище за голф.

Публикация, споделена от Paige Spiranac (@_paige.renee) на

 

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.