Топ процедура изглажда бръчките и целулита

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Въпреки, че времето не спира да ни изненадва, все пак астрономическата пролет официално настъпи. Съвсем скоро слънцето, синьото небе и белите кокиченца ще ни зареждат с пролетно настроение. И докато разглеждаме статия в cosmopolitan на тема “Как да изглеждаш слаба (дори да не си)” ни хрумва идеята да се поразровим в Интернет за да се опитаме да намерим подходяща и ефективна процедура за да можем не само да изглеждаме слаби, а всъщност да го постигнем. Оказва се, това вече не е толкова трудно за постигане. Благодарение на новите технологии хората днес могат да изглеждат наистина добре. И на сравнително поносими цени. Ето на какво попадна екипът на Sainsbeauty:

Представяме ви Venus Legacy™ – медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита, който използва технологията 4D™: пулсиращо електромагнитно поле (PEMF) – иновативен нетермален механизъм, който за пръв път влиза в естетиката; мултиполярна радиочестота (RF) – доставя бърза, безболезнена и концентрирана топлина в дълбочина; VariPulseTМ – пулсиращ и щадящ вакуум, който не разкъсва капилярите и и не разтяга допълнително кожата. Работи на 4 степени; RealTime Thermal Feedback – интегриран термометър във всеки апликатор за анализ на кожата.

Mултиполярната радиочестота доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира, и няма разсейване в други части на тялото. Уникалното на мултиполярната радиочестата спрямо останалите, е че се нагряват няколко слоя в дълбочина, без риск от изгаряне!Какво е Venus Legacy™?

  • Venus Legacy™ е медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита, който използва технологията 4D™:
  • Пулсиращо електромагнитно поле (PEMF) – иновативен нетермален механизъм, който за пръв път влиза в естетиката;
  • Мултиполярна радиочестота (RF) – доставя бърза, безболезнена и концентрирана топлина в дълбочина;
  • VariPulseTМ – пулсиращ и щадящ вакуум, който не разкъсва капилярите и и не разтяга допълнително кожата. Работи на 4 степени.
  • RealTime Thermal Feedback – интегриран термометър във всеки апликатор за анализ на кожата.

Какви са ползите?

  • Оформя контура на тялото, стяга и изглажда отпуснатата кожа. Стяга бедрата и повдига седалището.
  • Дренира, намалява или премахва целулита и редуцира мастните натрупвания.
  • Контурира, стяга и намалява коремната обиколка.
  • Възстановява отпуснатата кожа на шията и редуцира двойната брадичка.
  • Изглажда бръчките и оформя контура на лицето. Редуцира торбички и тъмни кръгове около очите. Омекотява линиите и бръчките около устата.

От колко процедури имам нужда?

За лице са препоръчителни от 6 до 8 процедури веднъж седмично.
За тяло от 8 до 10, веднъж или два пъти седмично.

Маги Джанаварова /певица/

Благодаря безкрайно на Venus Legacy™ за удоволствието да изпробвам апарата! Това е единствената процедура, при която виждам резултат веднага, а след целия курс рeзулататът е зашеметяващ! Наистина си заслужава и няма по-ефикасен апарат! Аз съм в шок! Заслужава си!!!

Ивон Димитрова /International clinical trainer/

От всичко, което съм пробвала на пазара, най-уверено работя с Venus Legacy™, защото клиентите ми винаги остават доволни. Постигаме невероятни резулатати, както в зоната на лицето, така и по тялото. Най-голямото предимство на процедурите, освен страхотния ефект, е това, че са безболезнени, абсолютно безопасни и не отнемат много време. Затова и аз самта се възползвам от тях.

Shadow
Slider

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*