Рут Колева тръгва из Европа

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Певицата Рут Колева обяви датите за своето предстоящо европейско турне. Изпълнителката ще посети едни от най-престижните клубове за жива музика, в 13 големи града.

Заедно със своя лайв бенд, певицата ще изнесе концерти в известни заведения в Австрия, Белгия, Великобритания Франция, Унгария, Чехия, Германия, Полша и Холандия, като началото ще бъде поставено на 22 април в популярния лондонски Hoxton Underbelly.Поводът е представянето на новия албум „Confidence. Truth”, който развълнува международните музикални медии, още с появата си през ноември 2017г. Освен клубните дати, плановете на Рут за предстоящия сезон включват участия в няколко джаз фестивала –„Dnes” в Зволен, Словакия, Nisville в Сърбия и престижният лондонски „Innervsions” на 11 юли, на който тази година ще присъстват джаз величия като Анджи Стоун и Джордж Клинтън.

Преди дни певицата представи също така специална лайв версия на песента “Didn’t I”, изпълнена по време на представянето на албума й в зала „България”.

В момента Рут работи и по нов съвместен проект с Белослава, който ще бъде представен на феновете на 30 май в “Маймунарника” в столицата ни. Тогава феновете ще имат възможността да чуят на живо любимия трио-формат Рут, Миленита и Белослава. Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на “Ивентим”.

Shadow
Slider

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*