Сексимвол на тениса стана посланик на Sofia Open 2019

Тенис турнирът Sofia Open 2019 вече официално има свой посланик и в Америка. Определяна в България като „треньор мечта“ Рейчъл Стълман се включва в зведния тим на изключително силното четвърто издание на турнира категория ATP250.

Съвсем скоро тя ще обяви по атрактиен и сексапилен начин в социалните си мрежи ролята, която има покрай Sofia Open 2019 .

Рейчъл е бивш състезател, сертифициран тенис експерт, фитнес специалист, мотивационен спортен коуч и определяна отвъд Океана като секссимвол в тениса. Апетитната брюнетка ще пристигне от Сейнт Луис (Мисури) в София специално за тенис турнира Sofia Open 2019 и ще се потопи в емоциите в „Арена Армеец“. Мнозина очакват да разберат дали ще имат шанса да видят как самата тя играе тенис – любимият спорт на Рейчъл, който е практикувала и професионално преди време.

В момента основната дейност на г-ца Стълман е свързана с рубрика за интервюта със световни звезди каквито прави и по време на Откритото първенство на САЩ. Също така има свой блог, където образова последователите си чрез лични преживявания и познания за тенис, като мотивира хората да спортуват и да преследват мечтите си.

Самата 27-годишна Рейчъл споделя: „Толкова съм развълнуван от това да бъда посланик на Sofia Open 2019! А и ще дойда в България! Това е уникално. Имам изненади за феновете. Тенисът е най-великият спорт. Влюбих се в него още като дете и по-точно в детската градина“. След години на тренировки и мачове в колежански първенства, тя преминава през курс за треньор, но обръща внимание и на фитнеса като дори има няколко дипломи за инструктор. №1 в сърцето й обаче остава тенисът.

Тя показва умения не само с ракета в ръка, но и жонглира с няколко топки на карта, като как точно го прави, може да видите в инстаграм профила й – https://www.instagram.com/p/BVvJQyzHFz4/.

Скоро ще бъдат обявени и още от звездните посланици на SOFIA OPEN 2019.

Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.

Мъжки тенис обувки Head

Revolt Team

Тенис обувки Babolat V-PRO

All Court Style

Мъжки тенис обувки Head Lazer

HEAD HyBrasion

Мъжки тенис обувки Head

Radical Pro

Мъжки тенис обувки Adidas

Barricade Approach Stripes

Nike, Спортни обувки

За тенис Court Lite с кожени детайли

Тенис сак Head

Tour Team Monstercombi

Тенис сак Head Murray

Wimbledon Monstercombi

Тенис сак Head

Extreme Monstercombi

Тенис ракета Head

MX Sonic Pro

Тенис ракета Head

Ti.Conquest + калъф

Тенис ракета Head

YOUTEK IG Extreme MP2.0

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.