Откъде идва силата на Рей от “Междузвездни войни”

междузвездни войни
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

“Нека силата бъде с теб” е една от най-популярните фрази в киното и е произнесена за първи път в епизод V на сагата “Междузвездни войни” – “Империята отвръща на удара”. Наскоро излезе и поредният епизод на кинохита “Последният джедай”, в който звездният си статус затвърди 25-годишната британска актриса Дейзи Ридли, изиграла ролята на Рей. Според заклетите фенове на “Междузвездни войни” последният епизод е добър поне колкото “Империята отвръща на удара” и ако сте отлагали посещението на киносалона досега ви съветваме да не се колебаете. В “Последния джей”, както и в предишния епизод “Силата се пробужда” Ридли показва изумителна физическа форма, която е плод на спартански режим и упорити четиричасови тренировки всеки ден. Младата актриса не се притеснява да признае, че има и един недостатък, който компенсира с други упражнения. Заради проблем в китките, тя не може да прави лицеви опори. Радостното е, че недостатъкът не я спира да върти лазерния меч и да е равна на зловещия Кайло Рен.

За Дейзи бягането е много важно. Тя не просто тича, а спринтира, докато остане без дъх.
“Дори и само за пет минути на ден, но го правя. Кара ме да се чувствам толкова силна, след като спра и си възстановя дишането”, споделя актрисата, която е най-малката от пет сестри.
Преди време Ридли беше нападната в Инстаграм от хейтъри, които се подиграха на малките й гърди с мотива, че “истинските жени имат какво да покажат”.“Истинските жени са с всякакви размери, раси, ръст и размери. Аз съм истинска жена като всяка друга на този свят”, не им остана длъжна звездата от “Междузвездни войни”.
Тя тренира специално за филма под ръководството на персоналния треньор Джак Грейвс, който е бивш играч по ръгби и е включил много подскоци за взривна сила в упражненията.
Именно Грейвс разкрива какво съдържа една обикновена 25-минутна тренировка на Дейзи. Започва се със загрявка и разтягане на мускулите, като за целта е нужна само постелка и никакви уреди.

Повече може да видите във видеото, а защо не и да опитате да го направите:

 

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*