Феновете на британската момичешка група от 90-те години на ХХ век “Спайс Гърлс” тръпнат в очакване кога популярната през 90-те години група ще се събере отново, съобщава “Дейли мейл”.

Момичетата са записали тайно видео послание, което ще бъде излъчено ден преди предстоящия им концерт на един от големите британски стадиони. Гери Хорнър, Мелани Чизхолм, Мелани Браун и Ема Бънтън, но не и Виктория Бекъм, ще зарадват почитателите си с участие в шоуто на Джонатан Рос по „Ченъл 4”.

Именно там се очаква момичетата да обявят къде и кога ще бъде първият им концерт. За последно „Спайс гърлс” се събраха през 2007 година за турнето си „Вива Форевър”. Момичетата пяха и на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

От този момент Виктория Бекъм категорично отхвърля слуховете за повторното събиране на групата, което я изстреля на върха. Сега тя е успешен дизайнер и отказва да се връща към музикалната си кариера, за разлика от останалите момичета от групата.

Като илюстрация на горното твърдение стана ясна, че на церемонията „Peoples Choice Awards“, която ще се проведе на 11 ноември в Лос Анджелис, Виктория Бекъм ще получи приза „Модна икона“ (“Fashion Icon”).

„За мен е голяма чест да получа наградата. Тази година отбелязвам 10-годишна кариера в света на модата и това е страхотен повод за празнуване. Радвам се, че съм първата жена носител на тази награда.

Обичам това, което правя и че имам възможността да подкрепям жените чрез моите творения. Тази дата, 11 ноември, ще бъде специален ден в живота ми“ каза Виктория Бекъм.

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.