Съвети при избор на чанта за пътуване

Често ви се налагат пътувания? Тогава просто ви е необходима практична и стилна пътна чанта. Днес в бутиците и интернет магазините тези аксесоари са представени в изобилие. За да не се объркате в избора и намерите достоен вариант, вземете предвид съветите на РИВА СТИЛ БГ.

Преди всичко трябва да решите колко неща ще вземете и колко дълги пътувания планирате. Към пътните чанти се отнасят различни по размер модели: раници, куфари, големи възможности на колела, сакове. Изборът на аксесоари зависи от вида на пътуването. Така, както при многодневна почивка, пътуване трябва да бъдат закупите по-обемна/обемен чанта/куфар с подвижна дръжка и колелца, така за командировка за няколко дни е идеална пътната чанта.

Обърнете внимание на вместимостта

В чантата трябва да се побира всичко необходимо, дори ако сте избрали модел за кратко пътуване.

Уверете се в качеството на материала

Като цяло много хора използват пътни чанти изключително рядко. Но дори и в тези няколко дни подобни аксесоари са подложени на трудни изпитания. Превоз в товарното отделение на самолета или багажника на автомобил, голямо тегло и обем на преносимите предмети – да издържи всичко това е по силите само на качествен продукт. За предпочитане е продукт, пътна чанта изработена от качествена естествена кожа (за куфарите на колела от висококачествена изкуствена кожа или издръжлива пластмаса).

Разгледайте преградите и джобовете

Много е удобно, когато вътрешното пространство е разделено на части. Така ще бъде по-лесно да прибирате, съхранявате, да търсите и намирате едни или други вещи. Особено важни са малките джобове с цип: те са идеални за документи, аптечка, джаджи, ключове и други малки неща.

Обърнете внимание на здравината на отделните елементи

Широките дръжки са подходящи за носене на голямо тегло. Те трябва да са надеждно свързани към чантата. В случай на закупуване на модели на колела обърнете внимание на възможността за регулиране на прибиращите се дръжки. Плътно двойно дъно и защитни облицовки, обшивки на ъглите придават на продукта допълнителна здравина. Колелцата е по-добре да са от каучук, гума – те са по-маневрени и не се изтриват лесно.

Обърнете внимание на дизайна

В случай на избор на пътна чанта този елемент е особено важен. Изберете модел с универсален цвят: кафяв, черен, сив, така че добре да се съчетава с различни дрехи.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.