Ако не сте разбрали кой е отбелязал победния гол за любимия ви отбор, имаше ли засада при попадението на Кристиано Роналдо, нокаутира ли Антъни Джошуа Владимир Кличко, какво се случи на финала на „Дързост и красота“ – то проблемът определено е във вашия телевизор. Да, във вашия, защото с новите модели на популярната марка Philips няма скрито-покрито, а и не определено не приличат на банкомати.

Супер тънкият 4K OLED телевизор от Philips 55POS9002 например съчетава в себе си нови технологии, подобрения и огромен избор от функции, чрез които напълно можем да персонализираме потребителското преживяване според предпочитанията си.
55-инчовият телевизор работи с операционна система Android. Благодарение на нея и на достъпа до Google Play и приложенията на Philips, можем да сваляме различни филми, музика, приложения и игри. Така, ако няма нищо интересно по телевизията или искаме да правим нещо по-различно, може да използваме точно тази функция на модела. Той разполага с 16GB разширяема памет, което осигурява достатъчно място за любимото съдържание. Технологията Ambilight също е едно невероятно допълнение към цялостното преживяване с този телевизор. Тя представлява система от осветителни тела, които са разположени около рамката на телевизора и излъчват светлина върху стената отзад.

Цветовете и интензитета на светлината могат да бъдат променяни чрез настройките, за да отговарят на личните предпочитания. Осветяването може да е според цветовете на картината, да е настроено да излъчва един единствен цвят, да излъчва бяла светлина или една от многото вградени конфигурации в менюто. По този начин телевизорът сякаш се слива със заобикалящата го среда, а филмът, който сме си пуснали, се пренася и в стаята. Може да се възползваме от тази функция в най-голяма степен, когато навън се стъмни и цялото семейство се събира пред телевизора, за да гледаме любими предавания и сериали.

Телевизор Philips-55POS9002

Телевизор PHILIPS 55POS9002 Ultra HD OLED

Освен с възможностите си за персонализиране, телевизорът на Philips впечатлява и с качеството на картината и чистотата на звука. Системата DTS HD Premium Sound в комбинация с чудесните вградени високоговорители предлагат невероятен съраунд звук с дълбок бас и ясен диалог. Няма нужда да закупуваме допълнителни колони или системи за домашно кино – телевизорът 55POS9002 идва с трипръстенова технология за мощен звук, която идеално се побира в тънкия дизайн на екрана.

Телевизорът има 4 HDMI изхода и 2 USB порта, които поддържат 4K качество на видеото. Може съвсем спокойно да свържем компютъра или флашката към него и да гледаме снимките и видеа от последното ни пътуване например, или просто да сърфираме на по-голям екран.

Боравенето с 55POS9002 е изключително интуитивно и е направено така, че всичко да е ясно обяснено. Упътването дава ценни насоки за всички функции, които може да намерим и използваме, така както ние искаме. С всички тези неща 55POS9002 отива определено на едно от челните места за най-желани телевизори на годината и си заслужава да обзаведем дома си с него.

Още статии

Ето как можете да настроите вашият телевизор, за д... Наскоро създателите на популярния сериал по HBO – „Игра на тронове“, се сблъскаха с известна критика поради визуализацията на последния сезон – прекал...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.