Роберт-Левандовски

Търсете жената зад формата на Левандовски

Полският нападател Роберт Левандовски стана голмайстор номер 1 на страната си, отбелязвайки вече над 50 гола с националната фланелка, а също така повече в класирането при реализаторите в световните квалификации в Зона Европа. Това безспорно са големи постижения, които няма как да бъдат постигнати без необходимата подкрепа. Левандовски я получава в лицето на своята съпруга и фен номер 1 Анна. Двамата са заедно от тийнейджъри, а през 2013 година узакониха връзката си. Госпожа Левандовска не е никак чужда на спорта. Тя има куп титли по карате от най-високо ниво и е възпитаник на Варшавската академия за физическо възпитание – полския еквивалент на родното НСА “Васил Левски”. 29-годишната полякиня не е типичната футболна съпруга, която само харчи милионите на мъжа си.

Анна Левандовска поддържа популярен блог за здравословно хранене и спорт, автор е на няколко книги и има собствена марка храни “Foodsby Ann”. Профилът й в Инстаграм има 1,4 милиона последователи, като 50% от публикациите са свързани с тренировки и показват кадри от залата. На някои от тях са показани и съвместни тренировки с Роберт Левандовски, който без стеснение признава, че дължи добрата си форма и на съпругата си.
“Анна много ми помага”, казва Роберт, който покрай нея също практикува бойни спортове, а съотборниците са му лепнали прякора Тялото.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.