Най-красивата фенка на Мондиал 2018 отрича да е порнозвезда

Наталия Немчинова
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

Световните първенства по футбол са интересни не само с резултатите и играта на терена, а и с присъствието на красиви жени по трибуните. Мондиал 2018 в Русия вече си има безспорната номер 1 и това е местната девойка Наталия Немчинова.

Още от първия ден тя спечели сърцата на феновете с визията си и безрезервната си подкрепа за “сборная”. Впоследствие се написа, че тя е порнозвезда, появиха се и нейни откровени снимки, но това не намали ентусиазма й да посещава мачове. Самата Наталия даде интервю пред “Московский Комсомолец”, като в него категорично отрича да е имала кариера във филмите за възрастни.

“Това, което се пише за мен е неистина. Аз никога не съм се снимала и работила в порноиндустрията. Да, има мои голи снимки в интернет, но те са лични, които бяха публикувани от бившия ми приятел. Така той реши да ми отмъсти след раздялата ни.Намерете видео и ми го покажате, за да докажете, че съм порноактриса. Да, бях модел в миналото, то това ми беше хоби, а не професия”, споделя Наталия.

Тя има висше образование и работи във фитнес клуб. Като цяло приема истерията около нея на Мондиал 2018 спокойно и без напрежение.

“Нямам нужда от отрицателни емоции. Опитвам се да съм позитивна и избягвам всякакъв тип негативизъм”, споделя девойката, която донесе късмет на Русия в първите два мача на Мондиал 2018 срещу Саудитска Арабия и Египет, но и присъствието й на стадиона в Самара не помогна срещу силния тим на Уругвай и Русия загуби с 0:3.

Shadow
Slider

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -